21 Σεπ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Pre-game: Ατρόμητος - Απόλλων (18:15)

Οι δύο πρώην παίκτες του Ατρόμητου και νυν του Απόλλωνα Κόρμπος (φωτό) και Ζουέλα δεν θα είναι καν στο γήπεδο, αφού ο πρώτος λόγω ντεφορμαρίσματος και ο δεύτερος λόγω νυχτοπερπατήματος (και τραυματισμ«Να σωθούμε φέτος, να βάλουμε τις βάσεις και μετά να δούμε για παραπάνω. Μακάρι να οργανωθούμε και σε τρία χρόνια να καταφέρουμε να αλλάξουμε επίπεδο. Να γίνουμε Ατρόμητος!». Αυτή ήταν η εξομολόγηση του ιδιοκτήτη του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτη Βελλή, στους συνεργάτες του προ ημερών.
Αναμφίβολα, οι δύο σύλλογοι μοιάζουν πάρα πολύ, με κοινό παρονομαστή το νοικοκυριό και την οικονομική συνέπεια. Εχουν πάρα πολλά κοινά σημεία, με την «ελαφρά ταξιαρχία» να βαδίζει στα χνάρια του «αστεριού» της δυτικής όχθης. Και οι δύο αναγεννήθηκαν από τις στάχτες τους, έχοντας τυλιχτεί μάλιστα στις ίδιες φλόγες, αυτές του υποβιβασμού στη Γ' Εθνική και μάλιστα την ίδια σεζόν (2004-05). Για την ακρίβεια, πριν από οκτώ χρόνια.
Ο Ατρόμητος βρήκε τον σωτήρα του στο πρόσωπο του Γιώργου Σπανού και αντί για τις αλάνες βρέθηκε ξανά στα σαλόνια, γράφοντας «χρυσές» σελίδες στην ιστορία του τα επόμενα χρόνια με τις τρεις ευρωπαϊκές εξόδους, τους δύο τελικούς Κυπέλλου και την καταξίωση στη φίλαθλη κοινή γνώμη.
Ο Απόλλων άργησε λίγο να βρει τον... μεσσία του, αφού ο Σταμάτης Βελλής εμφανίστηκε το 2009, όταν η ιστορική ομάδα της Σμύρνης είχε φτάσει στον πάτο (Δ' Εθνική). Τέσσερα χρόνια αργότερα, όμως, οδήγησε τον Απόλλωνα εκεί που ανήκει και μάλιστα έχει δημιουργήσει ήδη μεγάλες προσδοκίες.
Σαφώς και οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους, με την ομάδα του Περιστερίου να θέλει πεντάδα και μία ακόμα ευρωπαϊκή έξοδο και τον Απόλλωνα να επιτύχει την παραμονή του το γρηγορότερο δυνατό.
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος δεν θα έχει παρτενέρ τον Στέφανο Ναπολεόνι, καθώς ο Ιταλός δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος δεν θα έχει παρτενέρ τον Στέφανο Ναπολεόνι, καθώς ο Ιταλός δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του
Σημειωτέον, ο Ατρόμητος δεν έχει κερδίσει ποτέ στην πρώτη τη τάξει κατηγορία τον Απόλλωνα και συγκεκριμένα την εξαετία 1975-81 οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν έξι φορές, με τα τρία ματς στο Περιστέρι να λήγουν ισόπαλα (στην έδρα του ο Απόλλων είχε δύο νίκες και μία ισοπαλία).
Οι πιθανές συνθέσεις:
Ατρόμητος (4-4-1-1) (Παράσχος): Τσενάμο, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Καραγκούνης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γεωργίου, Ούμπιντες, Παπαδόπουλος
Απόλλων (4-2-3-1) (Βοσνιάδης): Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Δεληζήσης, Παπαζαχαρίας, Παντελιάδης, Αλβαρες, Καμαρά, Μίνγκας, Εγκον, Γκουέλα, Πετρόπουλος


Πηγή: Goal

Live Streaming:
16:00 Asteras Tripolis - Kalloni Lekanopedio(πιθανο Link..)


Live streaming: 16:30. FC Nurnberg vs Borussia Dortmund,Live streaming: 16:30.Bundesliga Simulcast / Konferenz Live. Germany 1. Bundesliga

Live Streaming.17:00 Liverpool FC - Southampton FC.17:00 Live Streaming.17:00 West Ham - Everton FC.England Barclays Premier League

Live Streaming:18:15  Atromitos Athens vs Apollon Smirnis(εαν υαρχει Link).

Live Streaming.19:30 FC Schalke 04 - Bayern Munchen.Germany 1. Bundesliga

Live Streaming.20:30 Panathinaikos - OFI Crete

Δεν υπάρχουν σχόλια: