24 Σεπ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"O Μουρίνιο έκανε τον Κριστιάνο Ρονάλντο κορυφαίο ποδοσφαιριστή"

Ο βοηθός του Ζοζέ Μουρίνιο στην Τσέλσι, Στιβ Χόλαντ, τόνισε πως ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε τον Κριστιάνο Ρονάλντο αυτό που είναι. Έναν ποδοσφαιριστή παγκόσμιας κλάσης!
Κριστιάνο Ρονάλντο και Ζοζέ Μουρίνιο είναι δύο μεγάλες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου που συνυπήρξαν για τρία χρόνια στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο ένας κέρδισε πράγματα από τον άλλον, όμως το θέμα είναι ποιος προσέφερε περισσότερα...
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του βοηθού του Μουρίνιο στην Τσέλσι, Στιβ Χόλαντ, ο Πορτογάλος τεχνικός βοήθησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο να αναδείξει ακόμη περισσότερο το ταλέντο του και να γίνει εν τέλει, ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο.
"Εάν κοιτάξετε αυτά τα τρία χρόνια που ο Ζοζέ Μουρίνιο δούλεψε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, θα δείτε πως ωρίμασε ως άνθρωπος", είπε αρχικά ο βοηθός προπονητή των "μπλε", ενώ συνέχισε λέγοντας:
"Έχει γίνει ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης που κερδίζει παιχνίδια, ξέρει πως να τοποθετηθεί και να περάσεις τους αμυντικούς, βρίσκει χώρους και σκοράρει".

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:00 Barcelona - Real Sociedad Spain LIGA.Eastern European Summer Time

Live Streaming.21:45 Aston Villa - Tottenham,Live Streaming: 21:45 Manchester City vs Wigan Athletic,Live Streaming.21:45 Swindon Town FC vs Chelsea,Live Streaming.22:00     Fulham - Everton FC.England Capital One Cup.Eastern European Summer Time

Δεν υπάρχουν σχόλια: