18 Σεπ 2013

EΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με Λίνο-Λάζαρ και διλήμματα

Στη διάθεση του Χουμπ Στέφενς για το ματς με τη Σαχτέρ τέθηκαν οι Λίνο και Λάζαρ που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή από την οποία απουσιάζουν οι Γκαρσία και Σκόνδρας. «Μάχη» για δυο θέσεις.
Με Λίνο-Λάζαρ και διλήμματα

Οι Λίνο και Λάζαρ ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν και είναι σε θέση να βοηθήσουν την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις του στη φάση των ομίλων του Europa League.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν σε ακόμη ένα παιχνίδι τόσο ο Πάμπλο Γκαρσία, όσο και ο Γιάννης Σκόνδρας.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» προβληματίζεται για δύο από τους έντεκα με τους οποίους θα παρατάξει την ομάδα και συγκεκριμένα για το ποιοι θα καλύψουν το αρίστερο άκρο της άμυνας και τη θέση στα χαφ του Αλέξανδρου Τζιόλη.
Για τη μία θέση υποψήφιοι είναι οι Λίνο και Τζαβέλλας, με τον διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή να φαντάζει φαβορί, ενώ για την άλλη θα δώσουν μάχη οι Λάζαρ και Νίνης.

Οι υπόλοιποι παίκτες είναι μάλλον δεδομένοι, αφού λογικά ο Χακόμπο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Κίτσιου στο δεξί άκρο της άμυνας και οι Βίτορ, Κατσουράνης οι δύο σέντερ μπακ. Ο Τζιόλης θα παίξει στα χαφ, ο Σαλπιγγίδης δεξιά, ο Στοχ αριστερά και ο Αθανασιάδης στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά η αποστολή που ανακοίνωσε ο Χουμπ Στέφενς: Χακόμπο, Γλύκος, Λίνο, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Βίτορ, Κατσουράνης, Κατσικάς, Τζιόλης, Λάζαρ, Νίνης, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Νέτσιντ, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης.

Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.

21:40  Champions League Simulcast ,Live Streaming,21:45  Chelsea vs FC Basel,Live Streaming,21:45  Olympique Marseille vs Arsenalm,Live Streaming,21:45  Napoli vs Borussia Dortmund,Live Streaming,21:45  FC Austria Wien vs FC Porto,Live Streaming,21:45  Atletico Madrid vs FK Zenit St. Petersburg,Live Streaming,21:45  AC Milan vs Celtic,Live Streaming,21:45  FC Barcelona vs Ajax,Live Streaming,21:45  FC Schalke 04 vs Steaua Bucharest.Eastern European Summer Time
 
Live Streaming. 22:00  Slovenia vs France,FIBA Eurobasket 2013.Eastern European Summer Time

Δεν υπάρχουν σχόλια: