9 Σεπ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με τα μεγάλα club της Ευρώπης ο Ατρόμητος!

Με τα μεγάλα club της Ευρώπης ο Ατρόμητος!Μέλος του European Club Association (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Συλλόγων) αποτελεί ο Ατρόμητος, ο οποίος θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους ισχυρούς του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.


Η αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος της ΠΑΕ Ατρόμητος, κ. Κάτια Κοξένογλου αναχωρεί αύριο το πρωί για τη Νιόν της Ελβετίας, έδρα της UEFA, για να εκπροσωπήσει την ομάδα του Περιστερίου στη Γενική Συνέλευση του European Club Association (ECA), μέλη του οποίου από την Ελλάδα είναι ο Ατρόμητος, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ.
Αύριο (Τρίτη 10/9) θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση του ECA που έχει μέλη όλα τα μεγάλα club της Ευρώπης. Την Τρίτη θα πραγματοποιηθούν εκλογές στις οποίες ο Ατρόμητος έχει δικαίωμα ψήφου ως τακτικό μέλος.
Στόχος της ομοσπονδίας ευρωπαϊκών συλλόγων είναι η προάσπιση των συμφερόντων των ομάδων σε συνάρτηση με την πρόοδο του ποδοσφαίρου κάνοντας προς την κατεύθυνση αυτή εισηγήσεις προς το διοικητικό συμβούλιο της UEFA.
Με την παρουσία του ο Ατρόμητος αποδεικνύει την διαρκή εξέλιξη και πρόοδο που πραγματοποιεί τόσο εντός όσο κι εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Πηγη:gazzetta

Live Streaming.15:30 Greece vs Finland(χωρις διακοπες την ωρα του αγωνα...)

Live Streaming.15:30 Great Britain vs Ukraine

Live Streaming 15:30 Latvia vs F.Y.R. of Macedonia

Live Streaming.15:30 Georgia vs Spain.FIBA Eurobasket 2013 Eastern European Summer Time

Live Streaming.18:45 Germany vs Israel

Live Streaming.18:45  Lithuania vs Bosnia and Herzegovina

Live Streaming.18:45Croatia vs Czech Republic

Live Streaming.Italy vs Sweden.FIBA Eurobasket 2013 Eastern European Summer Time 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: