9 Σεπ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τρινκιέρι: «Χάσαμε το σωστό τρόπο»


Ανέτοιμοι πνευματικά εμφανίστηκαν στην αναμέτρησή τους με τη Φινλανδία οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας Ανδρών, σύμφωνα με τον Αντρέα Τρινκιέρι.
Αποστολή στη Σλοβενία: Γιάννης Πάλλας
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα γνώρισε δεύτερη διαδοχική ήττα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Σλοβενίας, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να παραδέχεται πως δεν άξιζαν να κερδίσουν τους Σκανδιναβούς, αφού δεν έπαιξαν καθόλου καλά. Αναλυτικά τα όσα είπε…
Για την ήττα από τη Φινλανδία: «Μέσα σε 48 ώρες είναι σαν να χάσαμε όλες τις συνδέσεις που είχαμε. Χάσαμε το σωστό τρόπο. Μας κέρδισαν σε κάθε γραμμή του γηπέδου. Ήταν πιο δυναμικοί κι εμείς δεν προσαρμοστήκαμε σε αυτό. Όπως πήγε το παιχνίδι σε κάθε λεπτό του είχαμε να δώσουμε και λιγότερο. Στο τέλος, όπως και χθες (08/09), δεχθήκαμε πολλά καλάθια στο ένας με έναν. Αξίζαμε να χάσουμε, από πνευματικής και σωματικής άποψης. Δεν είχαμε χρόνο να κάνουμε προπόνηση το πρωί και ετοιμάσαμε το ματς στα χαρτιά κι όχι στο παρκέ. Ξέραμε πως θα μας κάνουν παγίδες στο λόου ποστ, αλλά ήμασταν νωχελικοί στην κίνηση χωρίς την μπάλα. Δεν είχαμε ίσως την πνευματική κατάσταση για να εκμεταλλευτούμε τις καταστάσεις που θέλαμε».
Για τον τρόπο που αγωνίζεται η Εθνική Ελλάδας: «Δεν είμαστε soft ομάδα, αλλά παίζουμε soft. Αλλά αν αυτό γίνει συνήθεια θα γίνουμε soft ομάδα. Πρέπει να βρούμε κάτι μέσα μας για να αλλάξει αυτό. Δεν υπάρχει φάρμακο για αυτό».
Για τη μεταμόρφωση της ελληνικής ομάδας, προς το χειρότερο: «Δεν έχω ξεκάθαρη εξήγηση. Στα τελευταία δύο ματς οι αντίπαλοί μας είχαν ποσοστό πάνω από 60% στα δίποντα. Έτσι χτίζουν αυτοπεποίθηση κι αυτό κάνει δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί πνευματικά».
Για τη συνέχεια στο τουρνουά: «Τώρα, είναι καλό που έχουμε σχεδόν τρεις ημέρες για να δούμε την ομάδα μας, να εντοπίσουμε και να λύσουμε τα προβλήματα. Το επίπεδο που παίξαμε σήμερα (09/09) δεν αρκεί για να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτό το επίπεδο. Αυτή την ώρα πρέπει να δούμε το σπίτι μας. Πιστεύω στην ομάδα και τους παίκτες μου. Το έδειξαν πριν από 48 ώρες, όχι πριν από πολλές ημέρες. Είναι θέμα software κι όχι hardware».

Πηγη:OnSports
Live Streaming 22:00 Montenegro vs Serbia

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: