22 Σεπ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τζιόλης: "Ελπίζω να εξελιχθεί σε εύκολο ματς"


Τι ανέφερε για τον αγώνα με τον Πλατανιά ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Σύμφωνα με τα λόγια του ο ΠΑΟΚ δεν έχει περιθώριο για απώλειες βαθμών.


Για το ματς με τον Πλατανιά μίλησε ο Αλέξανδρος Τζιόλης που τόνισε πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών.
Συγκεκριμένα είπε στην NOVA:
"Να πω την αλήθεια, δεν είχα ως τώρα εικόνα και άποψη για τον Πλατανιά. Πήραμε εικόνες για τον αντίπαλό μας. Μοναδικός μας στόχος, πόσο μάλλον με την απώλεια που είχαμε στο Αγρίνιο, ο μοναδικός στόχος σίγουρα στην έδρα μας είναι η νίκη. Σ' αυτό το πρωτάθλημα, οπουδήποτε κι αν παίζουμε, δεν έχουμε περιθώρια γι' απώλειες βαθμών. Κι αυτό το παιχνίδι θα είναι στην έδρα μας, με τον κόσμο μας κι ελπίζω να εξελιχθεί σε ένα εύκολο παιχνίδι για εμάς".
Υπήρχε κάτι - ως στοιχείο της ομάδας - που θα μπορούσες να κρατήσεις από τον αγώνα στη Βέροια ώστε να σας ενισχύσει και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση;
"Σαν στοιχείο σίγουρα θα κρατήσω τη διάθεση των παικτών όλων και το αποτέλεσμα που ήταν η νίκη. Νομίζω πως αυτό πρέπει να έχουμε, τη διάθεση και το πάθος να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Η απόδοσή μας θα τύχει να κυμανθεί, άλλοτε θα παίζουμε καλύτερα, άλλοτε όχι και τόσο καλά, έχουμε καινούρια στοιχεία κι η ομάδα είναι σε μια διαδικασία μονταρίσματος, αυτό που θα πρέπει να έχουμε σίγουρα σε κάθε παιχνίδι είναι τη διάθεση, το πάθος και τη μεγάλη θέληση να κερδίζουμε".
Κόντρα σε τέτοιες ομάδες, σ' αυτές τις συνθήκες, δηλαδή σ' έναν εντός έδρας αγώνα που θεωρητικά τουλάχιστον η μια ομάδα είναι πιο ισχυρή από την άλλη, ποιοι είναι οι βασικοί άξονες ή οι βασικές λεπτομέρειες που μπορούν να τον κρίνουν υπέρ της μιας ή της άλλης ομάδας;
"Πάντα όταν παίζεις στην έδρα σου με μια υποδεέστερη ομάδα σίγουρα - αυτό που λέμε όλοι μας είναι ότι - ένα γρήγορο γκολ βοηθάει πολύ την κατάσταση. Ετσι και σ' αυτό το παιχνίδι, νομίζω ότι αν προηγηθούμε σχετικά νωρίς όλα θα γίνουν πιο εύκολα για μας, αποκτάς μεγαλύτερη ψυχολογία κι όλα τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο εύκολα".

Πηγη:Sport 24

Live Gtreaming.Levadiakos - PAS Giannina,Live Gtreaming.Panathinaikos - Veria FC,Live Gtreaming.Ergotelis - Panionios Athens(εαν δεν υπαρχουν Link...υπαρχει μια λυση!!!)  

Live Streaming.18:30  Spain vs Croatia .EuroBasket 2013.Eastern European Summer Time

Live Streaming.20:30  Panaitolikos vs Olympiacos Piraeus

Live Streaming.22:00  France vs Lithuania .EuroBasket 2013.Eastern European Summer Time

Δεν υπάρχουν σχόλια: