24 Σεπ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Aλλη μία αγωνιστική στον ΠΑΟΚ!

Με ακόμη έναν αγώνα κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ για το γεγονός ότι στο παιχνίδι με τη Σάλκε στην Τούμπα βρέθηκαν 40 άνθρωποι περισσότεροι από τον προβλεπόμενο αριθμό. Τρεις αγωνιστικές στον Χουμπ Στέφενς για εξύβριση διαιτητή.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ
"Με ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ για την παρουσία 40 υπεράριθμων θεατών στις εξέδρες της Τούμπας στην, επίσης κεκλεισμένων των θυρών, αναμέτρηση με τη Σάλκε για τα play off του Champions League. Ο ΠΑΟΚ θα ασκήσει έφεση για την αυστηρή απόφαση της UEFA.
Στις εξέδρες για λογαριασμό της γηπεδούχου τιμωρημένης ομάδας, βάσει των κανονισμών, πρέπει να βρίσκονται μόνο 75 άτομα συμπεριλαμβανομένου του ποδοσφαιρικού τμήματος. Στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα διαπιστώθηκε πως στο γήπεδο υπήρχαν επιπλέον 40 θεατές, κάποιοι εκ των οποίων είχαν προμηθευτεί εισιτήρια από τους φίλους της Σάλκε, προσκλήσεις της UEFA προς χορηγούς και διαπιστεύσεις από τα τηλεοπτικά δίκτυα που είχαν τα δικαιώματα μετάδοσης του αγώνα.
Επίσης, στον Χουμπ Στέφενς, ο οποίος αποβλήθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με τη Σάλκε, επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών και ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα εκτίσει το υπόλοιπο της τιμωρίας του στα ματς με Αλκμααρ και Μακάμπι Χάιφα".

Πηγή: Contra

Live Streaming.21:00 Barcelona - Real Sociedad Spain LIGA.Eastern European Summer Time

Live Streaming.21:45 Aston Villa - Tottenham,Live Streaming: 21:45 Manchester City vs Wigan Athletic,Live Streaming.21:45 Swindon Town FC vs Chelsea,Live Streaming.22:00     Fulham - Everton FC.England Capital One Cup.Eastern European Summer Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΟΥΣ!!!.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΑΝ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: