30 Σεπ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης ο Τσιώλης

Έπειτα από κοινή απόφαση της διοίκησης του Αστέρα Τρίπολης με τον Σάκη Τσιώλη, ο Καρδιτσιώτης προπονητής αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Αρκαδίας.

Μετά από 1μιση χρόνο στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης, γεμάτο επιτυχίες, καταξιώσεις, ωραίες εμφανίσεις, αλλά και σκαμπανεβάσματα, ο Σάκης Τσιώλης αποτελεί παρελθόν.
Οι δύο πλευρές αποφάσισαν από κοινού να πάρουν συναινετικό διαζύγιο, μετά την ήττα των Αρκάδων στην Λεωφόρο, από τον Παναθηναϊκό (2-1).
Αυτή ήταν η πρώτη ήττα των φιναλίστ του περσινού Κυπέλλου για τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα, καθώς μέχρι τώρα μετρούσαν 2 νίκες και 3 ισοπαλίες.
Με τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του, ο Αστέρας Τρίπολης γνώρισε πολλές επιτυχίες, καθώς την περασμένη σεζόν τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος και εν συνεχεία πήρε τη τρίτη θέση στα πλέι οφ, ενώ έφτασε στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, όπου ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στις λεπτομέρειες. Μην ξεχνάμε άλλωστε τα παράπονα των Αρκάδων για τη διαιτησία και το πολυσυζητημένο χέρι του Μανιάτη πάνω στην γραμμή.
Όπως και να 'χει, ο Καρδιτσιώτης προπονητής έγραψε χρυσές σελίδες στην ιστορία του Αστέρα και γι' αυτό στην ανακοίνωση για το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών, υπάρχουν αλληλοευχαριστίες και ένα ευχάριστο κλίμα.
Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Σάκη Τσιώλη και του εύχεται υγεία και επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας του.
Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θέλει να ευχαριστήσει τον Σάκη Τσιώλη για την προσφορά του, αφού με την παρουσία του, γράφτηκαν οι μεγαλύτερες επιτυχίες στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.
Από την πλευρά του ο Σάκης Τσιώλης ευχαριστεί για την άριστη συνεργασία, την αγάπη, την εμπιστοσύνη που έδειξαν όλο αυτό το διάστημα οι δύο υπέροχοι ιδιοκτήτες της ομάδας, κ.κ. Γιάννης Καυμενάκης, Δημήτρης Μπάκος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Μποροβήλος, ο γενικός διευθυντής Δημήτρης Μποροβήλος, όλο το προσωπικό της ομάδας, αλλά και τον κόσμο της ομάδας για την αγάπη και την εκτίμηση του αυτά τα δύο χρόνια". 

Πηγή: Sport 24
Live Streaming.19:30 Kalloni Lekanopedio - Atromitos(Εαν υπαrχει Link..)

Live Streaming.17:00 Platanias - Panathinaikos(υπαρχει Link!)


Live Streamimg.22:00 Everton FC vs Newcastle United.England Barclays Premier League.Eastern European Summer Time

Δεν υπάρχουν σχόλια: