5 Σεπ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γκέκας: Να επιστρέψω στην Εθνική

Πανευτυχής για τη μεταγραφή του στην Κόνιασπορ και αποφασισμένος να κερδίσει θέση ξανά στην Εθνική, δήλωσε ο Φάνης Γκέκας.


Αναλυτικά όσα είπε ο διεθνής φορ στον NOVAΣΠΟΡ FM
Για την μεταγραφή του στην Κόνιασπορ: «Καλά είναι στην Τουρκία. Από ό,τι δείχνει μου πάει κι αυτό το πρωτάθλημα. Έδειξαν πως με ήθελαν πραγματικά στην Κόνιασπορ. Πριν 3 ημέρες είχαμε το πρώτο ραντεβού, αμέσως μου έδειξαν εμπιστοσύνη. Δεν είχα κάτι άλλο να περιμένω και πιστεύω πως έκανα μια καλή επιλογή. Είναι ένας νεοφώτιστος σύλλογος, σήμερα ήρθα πρώτη φορά στο προπονητικό. Έχουν καλές εγκαταστάσεις, έχουν όρεξη για να κάνουν κάτι καλύτερο και γι’ αυτό υπέγραψα».
Για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Δεν έχουμε συναντηθεί ακόμα με τον Ιτάνζ (θα είναι συμπαίκτες). Λίγο που γυρίσαμε την πόλη εδώ και δύο ημέρες, είναι μεγάλη. Σχεδόν 2 εκατ. κόσμος. Όμως, δεν ήρθα για διακοπές, είναι ήρεμη πόλη και νομίζω θα περάσω ωραία. Αυτά που ήθελα με καλύπτουν. Παίζει ρόλο και το εξωαγωνιστικό επίπεδο που συνάντησα. Στόχος είναι δεδομένα η εύκολη παραμονή, να τελειώνεις όσο γρηγορότερα, αλλά στη συνέχεια κοιτάς όλο και ψηλότερα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι». Για την Εθνική: «Μου λείπει το ποδόσφαιρο. Εδώ και καιρό ήθελα να τελειώνω, γιατί έχασα αγώνες, έχασα προπονήσεις, έχασα την Εθνική. Νομίζω πως τώρα πια όλα θα φτιάξουν. Πιστεύω πως η ομάδα θα κάνει το 2/2 τώρα και στα ματς του Οκτωβρίου θα πάμε να κλειδώσουμε την δεύτερη θέση. Ακόμα δεν έχει τελειώσει και η πρωτιά, απλώς δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Το σημαντικό είναι να κάνουμε εμείς το απόλυτο στα τέσσερα ματς που απομένουν και να δούμε στο φινάλε τι θα γίνει. Την άλλη εβδομάδα θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ σε επίσημο ματς. Στόχος μου να επιστρέψω στην Εθνική στα ματς του Οκτωβρίου και να πάμε στα τελικά του Μουντιάλ».

Πηγή: Sport.gr

Live Streaming.18:45 Germany - Belgium,Live Streaming.18:45 Bosnia & Herzegovina - Serbia,Live Streaming.18:45 Poland -Czech Republic,Live Streaming.18:45 Italy - Turkey.FIBA Eurobasket 2013 Eastern European Summer Time


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Τα πρωταθλήματα είναι 31»

Live Streaming.22:00 Greece - Russia FIBA Eurobasket 2013(χωρις διακοπες την ωρα του αγωνα!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: