6 Σεπ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στη Σίβασπορ επίσημα ο Τζιμπούρ

Παρελθόν και επίσημα από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Ραφίκ Τζιμπούρ. Η Σίβασπορ ανακοίνωσε την απόκτηση του, αλλά δεν ξεκαθαρίζει αν έγινε με τη μορφή δανεισμού ή με κανονική μεταγραφή.


Ενα από τα ερυθρόλευκα σίριαλ του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε και στο τελευταίο του επεισόδιο βρήκε τον Τζιμπούρ στην Τουρκία.
Αφού περιπλανήθηκε και συζήτηση με διάφορες ομάδες σε Ισπανία, Αγγλία, Γαλλία τελικά κατέληξε εκεί, από όπου ξεκίνησε τις συζητήσεις του, δηλαδή στην Τουρκία.
Αν και δεν ήταν πολύ "ζεστός" για μεταγραφή του στη γειτονική χώρα, το αδιέξοδο στο οποίο βρέθηκε, τον οδήγησε να εξετάσει εκ νέου την περίπτωση της συγκεκριμένης προοπτικής και τελικά να πει το ναι στη Σίβασπορ.
Σύμφωνα με τον Τύπο της Αλγερίας ο 29χρονος επιθετικός παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού (και οψιόν αγοράς για τον Ιανουάριο) από τον Ολυμπιακό, ωστόσο η ανακοίνωση της Σίβασπορ δεν ξεκαθαρίζει τον τρόπο απόκτησής του.
Ισως το κάνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός όταν με τη σειρά της ανακοινώση την παραχώρηση του 29χρονου αλγερινού. Η Σίβασπορ πάντως, παράλληλα με την απόκτηση του Τζιμπούρ ανακοίνωσε και αυτή του Αϊντίν Καρμπουλούτ.
Η ανακοίνωση αναφέρει:  "Η Σίβασπορ ανακοινώνει την προσθήκη των Ράφικ Τζεμπούρ και Αϊντίν Καρμπουλούτ στο ρόστερ της ομάδας.
Ο Τζεμπούρ έπαιζε στον Ολυμπιακό με 25εμαφνίσεις την τελευταία σεζόν και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 20 γκολ.

Έχει ύψος 1.84 και είναι γεννημένος στις 8 Μαρτίου 1984. Έχει αγωνιστεί στις Οσέρ, Λα Λουβιέ, Εθνικό Αστέρα, Ατρόμητο, Πανιώνιο, ΑΕΚ και Ολυμπιακό".

Πηγή: Sport.gr

Live Streaming.20:00 Norway - Cyprus,World Championship 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΕΝ ΕΛΕΙ 6/9/2013.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΓΙΑΝΝΗ...

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live Streaming..FIBA Eurobasket 2013.15:30+18:45+22:00 Eastern European Summer Time

Δεν υπάρχουν σχόλια: