23 Σεπ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κοιτάει τους Ισπανούς της Τσέλσι η Μπαρτσελόνα

Ο Ζοζέ Μουρίνιο φαίνεται να μην υπολογίζει τους Φερνάντο Τόρες, Χουάν Μάτα και Θέσαρ Αθπιλικουέτα και οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα παρακολουθούν τις εξελίξεις, αλλά με τις τρεις περιπτώσεις να διαφέρουν.
Μπορεί επί Ράφα Μπενίτεθ οι τρεις Ισπανοί της Τσέλσι να ήταν σημαντικά μέλη της ομάδας, όμως, με την έλευση του Ζοζέ Μουρίνιο αυτό άλλαξε άρδην.
Ο Πορτογάλος δεν υπολογίζει τον Θέσαρ Αθπιλικουέτα, έχει καταστήσει σαφές πως ο Χουάν Μάτα δεν ταιριάζει με τη φιλοσοφία του, ενώ έχει δώσει φανέλα βασικού στον Σαμουέλ Ετό παραγκωνίζοντας τον Φερνάντο Τόρες.
Η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί στενά τα τεκταινόμενα στην ομάδα του Λονδίνου, καθώς σύμφωνα με τη 'Sport' βρίσκει ενδιαφέρουσες τις περιπτώσεις τουλάχιστον των δύο εκ των τριών. Ο Αθπιλικουέτα δε συγκινεί ιδιαίτερα τους Καταλανούς, στους οποίους θα ήταν απλώς μία λύση, αλλά οι περιπτώσεις των άλλων δύο θεωρούνται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες.
Αμφότεροι έχουν συνδεθεί με την Μπαρτσελόνα στο παρελθόν, ενώ θα ταίριαζαν στο στυλ παιχνιδιού της. Βέβαια υπάρχουν και άλλες ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, ενώ οι 'μπλαουγκράνα' γνωρίζουν πως κάθε άλλο παρά εύκολο θα ήταν να διαπραγματευτούν με τον Μουρίνιο.

Πηγη:.sport.gr


  Live Streaming:19:30 AO Xanthi vs Aris Thessaloniki(πιθανο Link και...)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: