5 Σεπ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σάντος: "Έχουμε τέσσερις τελικούς"

Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για την προσεχή εκτός έδρας αναμέτρηση της Εθνικής κόντρα στο Λιχτενστάιν και εξέφρασε για ακόμη μια φορά την αισιοδοξία του ότι η Ελλάδα μπορεί να προκριθεί απ' ευθείας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για το ματς με τον Λιχτενστάιν, το οποίο ήρθε ισόπαλο κόντρα σε Λετονία και Σλοβακία: "Δεν πρέπει μας προβληματίζει το Λιχτενστάιν. Έχει αλλάξει προπονητή και τι αλλαγές έχουν γίνει στο παιχνίδι του. Έχουν βελτιωθεί στον επιθετικό και αυτό πρέπει να προσέξουμε κυρίως. Εμείς, όμως, πρέπει να κοιτάμε τη δική μας, το δικό παιχνίδι και να παίξουμε όπως πρέπει για να πάρουμε τη νίκη. Απομένουν τέσσερα παιχνίδια-τέσσερις τελικοί. Εμείς πρέπει να τα πάρουμε και τα τέσσερα και πιστεύουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε απευθείας στην τελική φάση του Μουντιάλ. Τώρα κοιτάμε το Λιχτενστάιν και βλέπουμε μετά τη Λετονία".
Για το τι ζητάει από τους παίκτες του για το συγκεκριμένο ματς: "Να είναι επαγγελματίες".
Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιον παίκτη από το Λιχτενστάιν: "Δεν κοιτάμε κάποιο παίκτη ξεχωριστά. Πρέπει να κοιτάμε γενικά το σύνολο και πώς λειτουργούν στις στημένες φάσεις. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας για να πάρουμε τη νίκη".
Για το γεγονός ότι η ομάδα μετράει τέσσερις ήττες από τότε που ανέλαβε εκείνος: "Είναι κάτι που με ικανοποιεί, αλλά δεν με καθησυχάζει. Δουλεύουμε πάρα πολύ για να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα που έχουμε ακόμη πρόβλημα. Πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε και αυτό στο μέλλον".
Για την εικόνα που παρουσίαζε ο ίδιος πριν από το ματς με την Αυστρία όταν παρουσιαζόταν περισσότερο νευρικός και το αν συγκρίνει τα παιχνίδια με Αυστρία και Λιχτενστάιν: "Όχι, αυτό το βλέπατε εσείς. Δεν εξωτερικεύω τα συναισθήματά μου αυτή τη στιγμή. Θέλω να κρατάω την ομάδα σε ένα ορισμένο επίπεδο για να καταφέρουμε τον στόχο μας. Όσον αφορά τα δύο παιχνίδια, σίγουρα η Αυστρία είναι πιο δυνατή ομάδα, αλλά ένα επίσημο με ένα φιλικό παιχνίδι έχουν διαφορές".

Πηγή: Contra
Live Streaming.18:45 Germany - Belgium

Live Streaming.18:45 Bosnia & Herzegovina - Serbia

Live Streaming.18:45 Poland -Czech Republic

Live Streaming.18:45 Italy - Turkey.FIBA Eurobasket 2013 Eastern European Summer Time

Live Streaming.22:00 Greece - Russia FIBA Eurobasket 2013(χωρις διακοπες την ωρα του αγωνα!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: