23 Σεπ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στην Ελλάδα το Τσάλεντζ Τρόφι

Στην Ελλάδα το Τσάλεντζ ΤρόφιΗ Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία χάντμπολ έδωσε το «Ok» και η Ελλάδα θα είναι η οικοδέσποινα του 8ου Τσάλεντζ Τρόφι γυναικών που θα διεξαχθεί το διάστημα 25 με 31 Μαρτίου, με τη συμμετοχή έξι ή οκτώ εθνικών ομάδων
Η ΟΧΕ είχε καταθέσει σχετικό αίτημα για την ανάληψη της διοργάνωσης, η οποία όπως όλα δείχνουν θα λάβει χώρα στο κλειστό Νεάπολης στη Λάρισα, όπου ον περασμένο Ιούνιο έγινε ο αγώνας της Εθνικής των ανδρών με την Ιταλία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σχεδόν στο σύνολο του, το κόστος του Τσάλεντζ Τρόφι θα χρηματοδοτηθεί για αναπτυξιακούς λόγους από την Ευρωπαϊκή (EHF) και την Διεθνή Ομοσπονδία (IHF) Χάντμπολ, ενώ η ΟΧΕ στηρίζει πολλά στην αρωγή της Περιφέρειας Θεσσαλίας και γενικά στην τοπική αυτοδιοίκηση της περιοχής με τις οποίες υπήρξε άριστη συνεργασία –και ειδικότερα με τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό- στην διοργάνωση του πρόσφατου αγώνα της Εθνικής Ανδρών.
Στην διοργάνωση θα μετέχουν Εθνικές ομάδες Γυναικών των αναπτυσσόμενων Ευρωπαϊκών χωρών με αθλήτριες που έχουν γεννηθεί από το 1991 και αργότερα. Οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων και ακριβής αριθμός συμμετοχών αναμένεται να γίνει γνωστός μέσα στις επόμενες τριάντα ημέρες.

Πηγη:gazzetta.gr


Live Streaming.23:00 Espanyol vs Athletic Bilbao Spain LIGA

Δεν υπάρχουν σχόλια: