8 Σεπ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ούτε σήμερα ο Σπανούλης

Ούτε σήμερα ο ΣπανούληςΑπών και από το σημερινό ματς της Εθνικής με την Ιταλία (18:45) θα είναι εκτός απροόπτου ο Βασίλης Σπανούλης. Βελτιωμένη η κατάστασή του, αλλά είναι ρίσκο να χρησιμοποιηθεί.

Χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη αναμένεται να παραταχθεί ΚΑΙ σήμερα η Εθνική απέναντι στην Ιταλία (18:45). Η κατάσταση του αστραγάλου του 31χρονου γκαρντ έχει παρουσιάσει βελτίωση μετά το διάστρεμμα που είχε υποστεί την Πέμπτη, οι εξετάσεις που έκανε χθες ήταν «καθαρές», αλλά ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος και ενδεχόμενη χρησιμοποίησή του αποτελεί ρίσκο. Ίσως, δε, να μην παίξει ούτε στο ματς της Δευτέρας απέναντι στη Φινλανδία, προκειμένου να εκμεταλλευτεί το κενό που υπάρχει μέχρι την Πέμπτη, όταν και αρχίζουν οι αγώνες της δεύτερης φάσης για να είναι πανέτοιμος.
Ο Αντρέα Τρινκιέρι θέλει τον Σπανούλη… χθες, αλλά δεν θέλει να ρισκάρει πιθανή υποτροπή του και βλέποντας πόσο καλά ανταποκρίθηκαν οι υπόλοιποι παίκτες στο χθεσινό ματς με την Τουρκία, δεν έχει λόγο να διακινδυνεύσει.
Η ελληνική ομάδα έγινε η πρώτη στη διοργάνωση που μετά την ολοκλήρωση της τρίτης αγωνιστικής μπορεί να κλείσει θέση για τη Λιουμπλιάνα. Όμως η αποστολή της μόλις τώρα αρχίζει. Τα δύο εναπομείναντα ματς θα κρίνουν-εκτός συγκλονιστικού απροόπτου-την «προίκα» που θα κουβαλήσει στις αποσκευές της μετακομίζοντας μετά τον αγώνα της Δευτέρας στη σλοβενική πρωτεύουσα. Κι αυτό γιατί κάθε ομάδα που προκρίνεται «κουβαλά» τους βαθμούς που πήρε απέναντι στις άλλες ομάδες του γκρουπ της που παίρνουν το εισιτήριο. Αυτές από τον τέταρτο όμιλο θα είναι-βάσει λογικής-η Ιταλία και η Φινλανδία, συνεπώς τα αποτελέσματα των δύο προσεχών αγώνων θα κρίνουν αν η Εθνική θα μεταφέρει στη Λιουμπλιάνα τέσσερις, τρεις ή δύο βαθμούς. Κι ασφαλώς στόχος είναι το απόλυτο, προκειμένου η Εθνική να μπει από θέση ισχύος στο γκρουπ που θα σχηματιστεί πιθανότατα με την προσθήκη Σλοβενίας, Ισπανίας και Κροατίας.


Πηγή: Σπορ FM

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 8/9/1963 ΜΙΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ....

Live Streaming.18:45 Greece - Italy 

Live Streaming.15:30 Great Britain - Germany

Live Streaming.15:30 Bosnia & Herzegovina - FYR Macedonia

Live Streaming.15:30 Poland - Spain

Live Streaming.15:30 Finland - Russia.FIBA Eurobasket 2013 Eastern European Summer Time

Live Streaming.18:45 Ukraine - France

Live Streaming.18:45 Serbia - Latvia

Live Streaming.18:45 Czech Republic - Georgia.FIBA Eurobasket 2013.Eastern European Summer Time

Δεν υπάρχουν σχόλια: