2 Σεπ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΑΚΟΥΛΟΥΘΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ «ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥ» Περνάει ιατρικά για την Ρεάλ ο Μπέιλ

Περνάει ιατρικά για την Ρεάλ ο Μπέιλ
Από ιατρικές εξετάσεις περνάει ο Γκάρεθ Μπέιλ, ώστε να ολοκληρώσει την μεταγραφή του από την Τότεναμ στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ουαλός βρίσκεται στην κλινική «Sanitas» στην Μαδρίτη και μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων θα βρεθεί στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» όπου θα παρουσιαστεί επίσημα από την «Βασίλισσα». Χθες ανακοινώθηκε επίσημα η μεταγραφή του 24χρονου στην Ρεάλ Μαδρίτης αν και ακόμα το ακριβές ποσό δεν έχει διευκρινιστεί. Οι Βρετανοί αναφέρουν ότι η μεταγραφή έγινε έναντι 99 εκατομμυρίων ευρώ ενώ οι Ισπανοί προσδιορίζουν το πόσο στα 91 εκατομμύρια ευρώ.
Ο Μπέιλ μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του μιλώντας στο επίσημο site της Τότεναμ ευχαρίστησε τα «σπιρούνια» και τόνισε ότι η Ρεάλ είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εκείνον.
«Πέρασα έξι πολύ χαρούμενα χρόνια στην Τότεναμ και αυτή είναι η σωστή στιγμή για να πω αντίο. Είχαμε κάποιες μοναδικές στιγμές μαζί αυτά τα χρόνια και αγάπησα κάθε μια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους στον σύλλογο, τον πρόεδρο, το διοικητικό συμβούλιο, το προσωπικό, τους προπονητές, τους παίκτες και πάνω από όλα τους φανταστικούς οπαδούς που ελπίζω να καταλάβουν την συναρπαστική ευκαιρία είναι αυτή για την καριέρα μου», δήλωσε ο Μπέιλ.

Πηγή: Goal

Live Streaming.21:30 OFI Crete - Platanias(Εαν υπαρχει Link..)


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γ’ Εθνική: Οι ομάδες του πρώτου ομίλου,δεύτερου ομίλου,τρίτου ομίλου,τέταρτου ομίλου,πέμπτου ομίλου,έκτου ομίλου(της ΑΕΚ)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στηρίζει Νταμπίζα ο Αλαφούζος!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εξελίξεις για Μασάντο, Τζεμπούρ και Ντε Βινσέντι

Δεν υπάρχουν σχόλια: