22 Σεπ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τσακώθηκε με σχολιαστή στον «αέρα» ο Ούκιτς!

Τσακώθηκε με σχολιαστή στον «αέρα» ο Ούκιτς!

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς εκτός από τους πόνους στο πόδι, που δεν του επέτρεψαν να πιάσει το μάξιμουμ της απόδοσής του είχε κι ένα κεφάλι... καζάνι πριν τον ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ και γι αυτό δεν πήγε καλά!
Αιτία; Η λογομαχία του στον τηλεοπτικό «αέρα» με συμπατριώτη του τηλεσχολιαστή! Ο άσος του Παναθηναϊκού έκανε προθέρμανση με τον Κροάτη ρεπόρτερ να θέλει να του κλέψει δυο ατάκες λίγο πριν το τζάμπολ.
«Είμαστε έτοιμοι, θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να προκριθούμε» είπε ο Ούκιτς κι εκείνη την ώρα παρενέβη ο βετεράνος σχολιαστής των αγώνων, Σλάβκο Στίπκοβιτς, που είναι γνωστός για τα... χοντροκομμένα αστεία του: '«Άντε Ρόκο, καλή επιτυχία και ελπίζουμε όλοι να εμφανιστείς κι εσύ στο Ευρωμπάσκετ» είπε ο Στίπκοβιτς κι ο Ούκιτς έγινε... Τούρκος!
«Δηλαδή τι εννοείς; Ότι δεν έχω παίξει καλά μέχρι τώρα; Προφανώς δεν γνωρίζεις ότι αγωνίζομαι με πόνους, το πόδι μου είναι χάλια και κάθε μέρα κάνω ένεση για να αντέχω τις προπονήσεις και τους αγώνες»!
Ο Ούκιτς έφυγε φορτωμένος από την κάμερα με τον Στίπκοβιτς στη συνέχεια να προσπαθήσει να μπαλώσει την γκάφα του, ωστόσο, είχε κάνει ήδη τη ζημιά στον Κροάτη άσο, που έχασε την αυτοσυγκέντρωση του!

Πηγή: Goal  

Live Gtreaming.Levadiakos - PAS Giannina,Live Gtreaming.Panathinaikos - Veria FC,Live Gtreaming.Ergotelis - Panionios Athens(εαν δεν υπαρχουν Link...υπαρχει μια λυση!!!)  

Live Streaming.18:30  Spain vs Croatia .EuroBasket 2013.Eastern European Summer Time

Live Streaming.20:30  Panaitolikos vs Olympiacos Piraeus

Live Streaming.22:00  France vs Lithuania .EuroBasket 2013.Eastern European Summer Time

Δεν υπάρχουν σχόλια: