2 Σεπ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εξελίξεις για Μασάντο, Τζεμπούρ και Ντε Βινσέντι

Οι αφίξεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό στον Ολυμπιακό, με τελευταία εκείνη του διεθνή Σέρβου σέντερ φορ Μάρκο Στσέποβιτς (Παρτίζαν), ο οποίος από ώρα σε ώρα υπογράφει στους «ερυθρόλευκους». Σε ότι αφορά τις αναχωρήσεις όλα παραμένουν ακόμα ανοιχτά.

Οι Μήτρογλου, Φετφατζίδης και Χολέμπας στέκονται στην πρώτη γραμμή, με τη Σασουόλο, τη Τζένοα και τη Μπεσίκτας να βρίσκονται σε συζητήσεις με τους Πειραιώτες. Εξελίξεις αναμένονται τις προσεχείς ώρες και για τους Μασάντο, Τζεμπούρ και Ντε Βινσέντι.
Ο Ολυμπιακός έχει απορρίψει ήδη τρεις προτάσεις για τον Μήτρογλου το τελευταίο διάστημα, αλλά υπάρχουν ξένοι σύλλογοι που επιμένουν για τον διεθνή Έλληνα επιθετικό. Έτσι, εντός της ημέρας (τελευταία της μεταγραφικής περιόδου στην Ευρώπη, πλην της Ρωσίας και της Τουρκίας όπου η αυλαία πέφτει την Παρασκευή 6/9), στη διοίκηση θα αποφασίσουν τι θα πράξουν με την κρούση της Σασουόλο.
  Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, εκπρόσωποι του συλλόγου βρίσκονται στην Ελλάδα, προκειμένου να διαπραγματευτούν με τους «ερυθρόλευκους» για την απόκτηση του 25χρονου ποδοσφαιριστή και κάνουν λόγο για προσφορά 5 εκατ. ευρώ. Τονίζουν δε ότι ο Μήτρογλου είναι θετικός στο να αγωνιστεί στο Καμπιονάτο. Είναι θέμα ωρών πια να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.
  Όπως και στην περίπτωση του Φετφατζίδη, για τον οποίο η Τζένοα έχει καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό ύψους 4 εκατ. ευρώ για το 75% των δικαιωμάτων του διεθνή Έλληνα μεσοεπιθετικού. Ιταλικές ιστοσελίδες αναφέρουν ότι η ομάδα της Γένοβας δεν αποκλείεται να επανέλθει σήμερα με βελτιωμένη προσφορά.
  Σε θρίλερ εξελίσσεται και η υπόθεση του Χολέμπας, με ορισμένα τουρκικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν ότι εκπρόσωπος της Μπεσίκτας έρχεται απόψε στην Αθήνα για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έχει το περιθώριο να αποκτήσει τον παίκτη μέχρι την Παρασκευή.
 Κατά τα άλλα, ο Μασάντο, που δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό στα τρία πρώτα επίσημα παιχνίδια του Ολυμπιακού, απασχολεί δύο ρωσικούς συλλόγους, ένας εκ των οποίων είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι μοσχοβίτες έχουν πέντε ημέρες μπροστά τους για την τελική τους κίνηση.
 Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης, ότι υπάρχουν και τα ανοιχτά μέτωπα, των Τζεμπούρ και Ντε Βινσέντι.

Πηγή: Contra

Live Streaming.21:30 OFI Crete - Platanias(Εαν υπαρχει Link..)


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γ’ Εθνική: Οι ομάδες του πρώτου ομίλου,δεύτερου ομίλου,τρίτου ομίλου,τέταρτου ομίλου,πέμπτου ομίλου,έκτου ομίλου(της ΑΕΚ)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στηρίζει Νταμπίζα ο Αλαφούζος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: