1 Σεπ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παπαζαχαρίας: Ετοιμοι για θετικό αποτέλεσμα στην Τρίπολη

Πεπεισμένος ότι ο Απόλλων θα αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στην Τρίπολη, δήλωσε ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας.

"Η ομάδα της Τρίπολης έχει ένα πάρα πολύ καλό σύνολο. Όλοι το έχουν δει και την προηγούμενη Κυριακή κατάφερε να ισοφαρίσει με δέκα παίκτες και αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Εμείς έχουμε δουλέψει πολύ στη διάρκεια της εβδομάδας και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και εάν είμαστε αυτοί που πρέπει θα πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο στην Τρίπολη", είπε στο "novasports" και συνέχισε...
"Ο Απόλλων είναι μεγάλη ομάδα και ο κόσμος και η διοίκηση είναι κοντά στην ομάδα. Υπάρχει οργάνωση και διοικητική ηρεμία και αυτό μας δίνει εφόδια για να προσπαθήσουμε χωρίς προβλήματα όλη τη χρονιά. Πρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε για μια καλή θέση αυτή τη σεζόν.
Η ομάδα έχει μεγάλο και αξιόλογο ρόστερ και όσοι δεν παίζουν υπάρχουν άξιοι παίκτες που τους αντικαθιστούν όπως στην προηγούμενη αναμέτρηση. Όσοι κληθούν να παίξουν θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο σύνολο σε σχέση με τα Γιάννενα για να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα".


Πηγή: Sport.gr

Live Streaming.15:30 Liverpool FC - Manchester United 1-0


Live Streaming.19:15 Asteras Tripolis - Apollon Smirnis

Live Streaming.21:30 Levadiakos - Olympiakos


Live Streaming.22:00 Valencia CF - Barcelona

Δεν υπάρχουν σχόλια: