20 Σεπ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι Μοράτι δίνουν την Ιντερ μετά από 58 χρόνια!

Οι Μοράτι δίνουν την Ιντερ μετά από 58 χρόνια!
Αν ισχύει το σημερινό (20/9) δημοσίευμα της «Gazzetta Dello Sport», τότε μιλάμε για τέλος εποχής μετά από 58 χρόνια στην Ιντερ, η οποία από τον Μάσιμο Μοράτι περνά στα χέρια του Ινδονήσιου, Ερικ Τοχίρ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας, ο Μοράτι συμφώνησε με τον ζάμπλουτο Ινδονήσιο επιχειρηματία για τη μεταβίβαση του 70% των μετοχών μετά από επαφές αρκετών ημερών. Και αυτό γιατί ο Μοράτι βρίσκεται σε επαφές με τον Τοχίρ από τον περασμένο Μαΐο. Και αν το deal επετεύχθη, τότε μπορεί, κάλλιστα, κανείς να πει για κοσμογονική αλλαγή στην Ιντερ, της οποίας η οικογένεια Μοράτι ηγείται από το 1955!
Ετσι αν ισχύουν όλα όσα γράφονται, τότε ο Τοχίρ θα γίνει ο 1ος Ασιάτης ιδιοκτήτης ομάδας στο ιταλικό πρωτάθλημα όντας, βέβαια, γνώστης των επενδύσεων στα σπορ. Ο 43χρονος έχει μετοχές στους Φιλαδέλφεια 76ερς στο ΝΒΑ, αλλά και στην DC United, που αγωνίζεται στο MLS.
Ο Τοχρίρ έχει δηλώσει πως είναι πρόθεσή του να κάνει μεγάλες επενδύσεις στους «νερατζούρι» και να τους καταστήσει πανίσχυρους και πάλι στην Ευρώπη, αλλά και πολύ δημοφιλείς στην Ασία.

Πηγή: Goal

Live Streaming. 15:30  Ukraine vs Italy.FIBA Eurobasket 2013.Eastern European Summer Time

Live Streaming.18:45  Croatia vs Lithuania.FIBA Eurobasket 2013.Eastern European Summer Time 

Live Streaming.22:00  Spain vs France .FIBA Eurobasket 2013.Eastern European Summer Time

Δεν υπάρχουν σχόλια: