10 Σεπ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανανεώνει ως το 2018 ο Ρονάλντο!

Ανανεώνει ως το 2018 ο Ρονάλντο!
Μετά από σχεδόν ένα χρόνο διαπραγματεύσεων ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Ρεάλ Μαδρίτης ως το 2018 με ετήσιες αποδοχές που θα κάνουν τον 28χρονο τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή του κόσμου, σύμφωνα με την «AS». Όπως αναφέρει το ισπανικό Μέσο, μάλιστα, επίσημες ανακοινώσεις από την «Βασίλισσα» αναμένεται να γίνουν ως τις 22 Σεπτεμβρίου με την Ρεάλ να κρατά όπως όλα δείχνουν τον Ρονάλντο στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» μέχρι τα 32 του.
Εκτός από την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ από την Τότεναμ το άλλο «καυτό» θέμα για την Ρεάλ όλο αυτό τον καιρό ήταν η ανανέωση συμβολαίου του Ρονάλντο, που τελειώνει το 2015.
Η αλήθεια είναι ότι οι διαπραγματεύσεις πέρασαν από «χίλια κύματα» με τον Ρονάλντο να αναφέρει στις αρχές της περασμένης σεζόν πως νιώθει λυπημένος, δημιουργώντας μια αναστάτωση στην «Βασίλισσα» με το κλίμα τότε να θέλει τον Πορτογάλο να είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από την Ρεάλ.
Εκτός από τις διαπραγματεύσεις, όμως, ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ έκανε την δίκη του άτυπη «εκστρατεία» για να κρατήσει τον Ρονάλντο στην ομάδα με δηλώσεις όπου εκθείαζε το ταλέντο του 28χρονου και επισήμανε την πεποίθηση του πως η «Βασίλισσα» με τον Πορτογάλο στις τάξεις της μπορεί να κατακτήσει το δέκατο Champions League του συλλόγου.

Πηγή: Goal

Live Streaming.18:30 Greece-Malta U21.Uefa Euro 2015 U21 Qualifiers(πιθανο Link)

 
Live Streaming.21:45 Greece - Latvia   World Championship 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: