29 Αυγ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δεν πάει στο Γκαλά της UEFA ο Ρονάλντο

Δεν πάει στο Γκαλά της UEFA ο ΡονάλντοΜπόλικο παρασκήνιο κρύβει η ενδεχόμενη απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο από το σημερινό Γκαλά της UEFA, λίγο πριν από την κλήρωση των ομίλων του Champions League.

Στο αποψινό φιλικό παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Λα Κορούνια προτιμά να αγωνιστεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο αντί να βρεθεί στο Μονακό για το Γκαλά της UEFA, όπου είναι υποψήφιος για το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή στην Ευρώπη για την περσινή σεζόν μαζί με τον Λιονέλ Μέσι και τον Φρανκ Ριμπέρι.
Οι «μερένχες» προσπαθούν να βρουν λύση σε αυτή την κόντρα ακόμα και μέσα στην ημέρα, αν και οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο δεν είναι πολλές.
Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θέλει να είναι κοντά στους συμπαίκτες του, αφού δεν ξέχασε τι έγινε πέρσι στο Μόντε Κάρλο, όταν κέρδισε το βραβείο ο Αντρές Ινιέστα, και όλοι περίμεναν ότι νικητής θα ήταν εκείνος ή ο Μέσι.
Θα μπορούσε ο διεθνής άσος να είναι στο Γκαλά της UEFA, όμως ο ισπανικός σύλλογος ανακοίνωσε ότι το παρών στην εκδήλωση θα δώσουν ο Μπουτραγκένιο και ο Πέδρο Λόπεθ Χιμένεθ.
Από την πλευρά του, ο Μέσι θα ταξιδέψει με… συνοδεία στο Μονακό, αφού θα είναι μαζί του ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Άντονι Θουμπιθαρέτα, ενώ φέτος θα είναι οι γονείς του και κάποιοι παράγοντες των Καταλανών.
Η διοίκηση της Ρεάλ προσπάθησε να πείσει τον Ρονάλντο να ταξιδέψει στο Μονακό. Ο πρόεδρος των «μερένχες», Φλορεντίνο Πέρεθ, θα ήθελε να είναι μαζί του ο Ρονάλντο, όμως σέβεται την απόφασή του να βρεθεί απόψε στη Γαλικία και όχι στο Μόντε Κάρλο. «Ευχόμασταν να μπορούσε να είναι και στα δύο σημεία, όμως αυτό είναι αδύνατον», αναφέρει πηγή του ισπανικού συλλόγου.


Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.20:00 APOEL Nicosia FC - SV Zulte Waregem,Live Streaming.20:00 AZ Alkmaar - Atromitos


Live Streaming.21:00 OGC Nice - Apollon Limassol

Δεν υπάρχουν σχόλια: