9 Αυγ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Οριστικά στο NBA ο Καλάθης!

Οριστικά στο NBA ο Καλάθης!Στο NBA για λογαριασμό των Γκρίζλις θα αγωνίζεται οριστικά από τη νέα σεζόν ο Νικ Καλάθης, καθώς βρέθηκε η χρυσή τομή και αποχώρησε από την Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Θα ζήσει το όνειρό του από τη νέα σεζόν ο Νικ Καλάθης. Ύστερα από πολλές συζητήσεις, «τράμπες» και άγχος, ο ομογενής γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Γκρίζλις και από του χρόνου θα αγωνίζεται στο ΝΒΑ.
Το γεγονός επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του, Παναγιώτης Καπάζογλου, μέσω Twitter, με τον παίκτη να αποχωρεί από την Ευρώπη ύστερα από τέσσερα χρόνια, εκ των οποίων τα τρία στον Παναθηναϊκό.
Φυσικά, οι «αρκούδες» για να τον κάνουν δικό τους, πλήρωσαν το buy-out στην Λοκομοτίβ Κουμπάν, στην οποία αγωνίστηκε πέρσι ο διεθνής γκαρντ. Στο Μέμφις θα συναντήσει και τον έτερο Έλληνα διεθνή, τον Κώστα Κουφό.
Το 2009 είχε επιλεγεί στο νούμερο 45 του draft από τους Τίμπεργουλβς. Έκτοτε τα δικαιώματά του μεταπήδησαν σε πολλές ομάδες, με τελευταίο... σταθμό τους Γκρίζλις, οι οποίοι του προσέφεραν συμβόλαιο!


Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming. 21:30 Bayern Munchen vs Borussia Monchengladbach+- Live Streaming. 21:30 Manchester United vs FC Sevilla

Δεν υπάρχουν σχόλια: