4 Αυγ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φεύγει ο Ρούνεϊ

Φεύγει ο ΡούνεϊΣύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ο Γουέιν Ρούνεϊ ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Mirror, το οποίο επικαλείται αναφορές συμπαικτών του Γουέιν Ρούνεϊ μέσα από τα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναφέρει σήμερα ότι ο Άγγλος επιθετικός θα ζητήσει την ερχόμενη εβδομάδα και επίσημα μεταγραφή σε άλλο σύλλογο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι συμπαίκτες του Ρούνεϊ, έχουν αντιληφθεί ότι ο Άγγλος στράικερ επιζητά νέα πρόκληση στην καριέρα του και πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με τον Ντέιβιντ Μόγιες ή μέλος της διοίκησης. Επιθυμία του είναι να μπει στην λίστα των υπο μεταγραφή παικτών, κάτι που θα ζητήσει ο ίδιος εγγράφως.

Η Τσέλσι, η οποία έχει ήδη δει μια πρότασή της να απορρίπτεται, ετοιμάζεται να αυξήσει το ποσό στα 40 εκ. λίρες για να τον αποκτήσει αν και δεν αποκλείεται να μπει όρος από τη Γιουνάιτεντ στον παίκτη, να πάρει μεταγραφή για σύλλογο του εξωτερικού.

Ο Ρούνεϊ αγωνίστηκε στο χθεσινό φιλικό με την Μπέτις, το οποίο διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπώρησε και με την οποία έχασε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Γεγονός είναι πάντως όπως αναφέρει η Mirror, ότι το θέμα θα μπει αυτή την εβδομάδα στην τελική ευθεία και η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει μέχρι την Παρασκευή.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: