23 Αυγ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χατζηνικολάου: «Με τον κόσμο θα κερδίσουμε»

Χατζηνικολάου: «Με τον κόσμο θα κερδίσουμε» | onsports.gr
Ο Γιάννης Χατζηνικολάου υποστήριξε πως η βοήθεια του κόσμου θα είναι πολύ σημαντική για τον Άρη απέναντι στην Καλλονή.
Αναλυτικά τι είπε στη NOVA:  
Κόουτς, έχουν περάσει κάποιες ημέρες από την κακή πρεμιέρα του Αρη στη Ριζούπολη και με πιο καθαρό μυαλό, πλέον, μπορείτε να μας πείτε τι δεν πήγε καλά;
«Δεν βρεθήκαμε σε καλή ημέρα, δεχθήκαμε τα γκολ από «κολλήματα» της στιγμής, όμως αυτό πέρασε και δεν πρέπει να στεκόμαστε εκεί. Εχουμε ματς μπροστά μας, με την Καλλονή».
Μεγαλώνει τα άγχος, ενόψει του αγώνα που έρχεται;
«Όχι, δεν χρειάζεται να υπάρχει άγχος στην ομάδα. Πίστη πρέπει να έχει! Με πίστη και με τη βοήθεια του κόσμου, θα το κερδίσουμε το ματς».
Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Αρη στο «Κλ. Βικελίδης». Από μόνο του αυτό είναι ένα σημαντικό γεγονός;
«Ναι, είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι στην έδρα μας. Οι παίκτες έχουν διάθεση και πιστεύω ότι θα βρεθούν σε καλή μέρα την Κυριακή. Ευελπιστώ πως έχοντας και τη βοήθεια του κόσμου να πάρουμε το παιχνίδι».
Θα υπάρξουν αλλαγές, σε σχέση με το προηγούμενο ματς;
«Κάποια παιδιά που δεν βρίσκονται στην καλύτερή τους κατάσταση, ίσως, να μείνουν έξω, αλλά θα δούμε. Όλα εξαρτώνται από τη διάθεση και την πίστη που δείχνει ο καθένας για τη νίκη».
Αυτό σημαίνει πως ο κορμός της ενδεκάδας είναι ακόμη υπό διαμόρφωση στο μυαλό σας;
«Κοιτάξτε, γνωρίζετε πως τέσσερα παιδιά ήρθαν στην ομάδα τις τελευταίες δέκα ημέρες. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πως άλλοι θα βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση και άλλοι λίγο πίσω. Περιμένω, λοιπόν, μέσα απ΄ αυτά τα παιχνίδια να βρουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τον εαυτό τους. Κάποιοι που δεν θα μπορέσουν να τον βρουν γρήγορα και θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο, ίσως αντικατασταθούν με κάποιους άλλους».
Η γνώμη σας για την ΑΕΛ Καλλονής;
« Στο παιχνίδι που την είδα με τον Ολυμπιακό, διαπίστωσα πως πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα. Πειθαρχημένη με καλό κράτημα της μπάλας και πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις».
Συμφωνείτε με την άποψη πως η Καλλονή δεν θυμίζει νεοφώτιστη ομάδα, βάση των εμφανίσεων που έχει κάνει μέχρι τώρα, τόσο στα φιλικά, όσο και στο επίσημο παιχνίδι της πρεμιέρας;
«Έχει έναν κορμό έμπειρων παικτών, χωρίς να θέλω να αναφέρω ονόματα, που και στο προηγούμενο πρωτάθλημα είχαν μια πολύ καλή παρουσία, αλλά και με την ενίσχυση που επήλθε, δείχνουν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο. Επαναλαμβάνω, είναι οργανωμένη ομάδα, πειθαρχημένη και στις αντεπιθέσεις επικίνδυνη. Νομίζω ότι ολ΄ αυτά τα έδειξε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και απέναντι στον Ολυμπιακό και νομίζω πως κάπως έτσι θα παρουσιαστεί και μ΄ εμάς».  
«Κλειδί» για τη συνέχεια του Αρη, είναι μια ενδεχόμενη νίκη την Κυριακή;
« Όχι ενδεχόμενη, πιστεύουμε ότι θα είναι νίκη! Αρκεί να δείξουμε περίσσιο πάθος».
Πολλοί μιλούν από τώρα, βάση των όσων είδαμε στην πρεμιέρα, για το πιο ισορροπημένο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Συμφωνείτε;
« Όχι! Και θα σας εξηγήσω γιατί. Την προηγούμενη εβδομάδα σας είπα πως οι ομάδες δεν είναι ακόμα έτοιμες. Παράδειγμα: Το παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης-Γιάννενα, ήρθε 3-3. Δηλαδή, εκτός έδρας η ομάδα των Ιωαννίνων έβαλε τρία γκολ και δεν κέρδισε. Αυτό δείχνει ότι δεν είναι έτοιμη. Απ΄ την άλλη δέχτηκε τρία γκολ μέσα στην έδρα της, δείγμα ανετοιμότητας. Κάπως έτσι θα είναι και τα επόμενα παιχνίδια». 

Πηγή: OnSports

Live Streaming.21:30 Borussia Dortmund - Werder Bremen Germany 1. Bundesliga

Δεν υπάρχουν σχόλια: