22 Αυγ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο ΠΑΟΚ «ΣΤΕΛΝΕΙ»... ΖΕΝΙΤ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Φωτογραφία για Ο ΠΑΟΚ «ΣΤΕΛΝΕΙ»... ΖΕΝΙΤ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Γιουβέντους και Ζενίτ είναι πιθανό να βρεθούν ως αντίπαλοι του Ολυμπιακού από το 2ο γκρουπ δυναμικότητας, στο ενδεχόμενο αποκλεισμού των Λυών και Σάλκε.
Μια πιθανή πρόκριση του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία του, θα επιφέρει και σημαντικές αλλαγές στον καταρτισμό των τεσσάρων γκρουπ δυναμικότητας, εκτός από το οικονομικό πλήγμα της τάξης των 5,5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό. Αυτό βέβαια, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το «Goal», σε συνδυασμό και με τον διαφαινόμενο αποκλεισμό της Λυών, μετά την εντός έδρας ήττα απ' την Σοσιεδάδ με 2-0, αφού στην περίπτωση που επαληθευτούν και τα δύο σενάρια, τότε στους πιθανούς αντιπάλους του Ολυμπιακού, προστίθενται οι Γιουβέντους, Ζενίτ, που ανεβαίνουν στο δεύτερο γκρουπ, αλλά και οι Βάσκοι (στο τέταρτο γκρουπ)!
Στον αντίποδα οι ερυθρόλευκοι θα αποφύγουν τις Κοπεγχάγη και Λεβερκούζεν οι οποίες θα βρεθούν στο τρίτο γκρουπ, ενώ αν η Aϊντχόφεν που ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Μίλαν αποκλείσει τους Ιταλούς, στους πιθανούς αντιπάλους του Θρύλου προστίθεται και η Μάντσεστερ Σίτι (ανεβαίνει στο δεύτερο γκρουπ)!
Παράλληλα ανάμεσα στα άλλα οφέλη που θα έχει ο ΠΑΟΚ, είναι αυτό και της βαθμολογικής του θέσεις στην ΟΥΕΦΑ. Με τους 4.000 βαθμούς που θα πάρει ως μπόνους, θα εκτοξευθεί από την 67η θέση που βρίσκεται σήμερα, στην 55η.
 
Πηγή: NewsNow

Live Streaming.21:00 Apollon Limassol - OGC Nice,Live Streaming.21:45 SV Zulte Waregem - APOEL Nicosia FC Europa League

Δεν υπάρχουν σχόλια: