25 Αυγ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ξάνθη – Πανθρακικός: Για την τιμή της Θράκης!

Η Ξάνθη υποδέχεται τον Πανθρακικό στο μεγάλο ντέρμπι της Θράκης με τις δύο ομάδες να αναζητούν την πρώτη τους νίκη στη σεζόν.
Οι παραδόσεις έιναι για να σπάνε. Με αυτή τη λογική θα παραταχθεί ο Πανθρακικός στη μεγάλη μάχη με τη Ξάνθη εκτός έδρας, καθώς στα τρία παιχνίδια των δύο ομάδων στην ιστορία τους, δεν έχει καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα γνωρίζοντας δύο ήττες και παίρνοντας μία ισοπαλία.
Οι γηπεδούχοι, καλούνται να απαντήσουν στη βαριά τους ήττα της πρεμιέρας από τον ΠΑΟΚ. Ο Νίκος Καραγεωργίου είδε τον Παΐτο να μετέχει στο κανονικό πρόγραμμα του Σαββάτου (24/8) και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, εν αντιθέσει με τον Κομεσίδη, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημά του και έμεινε εκτός. Παράλληλα, εκτός αποστολής της Skoda Ξάνθης βρίσκονται και οι Ντιέ και Μπαξεβανίδης, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.
Συγκεκριμένα, ο Νίκος Καραγεωργίου επέλεξε τους: Τσέμα, Κυριακίδη, Γκοχουρί, Παΐτο, Βάλλα, Γούτα, Μπέρτο, Σολάρι, Ντε Γκούζμαν, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκη, Φλίσκα, Τριάδη, Κάλβο, Σολτάνι, Μαρίν, Ράνο, Μάνταλο, Μπαρέττα, Παπαδιώτη.
Καλή εμφάνιση έκανε ο Πανθρακικός στην έδρα του Λεβαδειακού όπου με δίκαιο τρόπο απέσπασε την ισοπαλία με 2-2 και θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτά τα αποτελέσματα.
Ο Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει τους Αχιλλέα Σαρακατσάνο και Ζορντάο Ντιόγκο, καθώς ο πρώτος είναι τραυματίας, ενώ ο δεύτερος αποβλήθηκε στο ματς της πρεμιέρας στη Λιβαδειά, γεγονός που προαναγγέλλει αλλαγές στην άμυνα.
Στην αποστολή του Πανθρακικού συμμετέχουν οι: Κουτσόπουλος, Σέρεμετ. Παπαγεωργίου, Σκλιοπίδης, Χρήστου, Μακρυδημήτρης, Ζοσέ, Μίκουλιτς, Λαδάκης, Εμπόου, Ρομέου, Ζεκίνια, Μπαικαρά, Τζάνης, Καθάριος, Πόποβιτς, Κάσες, Χασομέρης, Ίγκορ και Κατσικοκέρης.

Πηγή: OnSports

Live Streaming.(19:15 Panaitolikos - PAOK Saloniki?).Το Αρης-Καλλονη ειναι αμφιβολο)

Live Streaming.19:15 PAS Giannina - Apollon Smirnis

Live Streaming.19:15 Xanthi - Panathinaikos

Live Streaming.21:30 Olympiakos - Atromitos

Δεν υπάρχουν σχόλια: