30 Αυγ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Χρυσό" τετραπλό σκιφ, "αργυρή" Νικολαΐδου

Τα δύο πρώτα τους μετάλλια κατέκτησαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Τσουνγκγιού στην Κορέα οι Έλληνες κωπηλάτες
Στο τετραπλό σκιφ ελαφρών βαρών, οι Γιώργος Κόνσολας, Σπύρος Γιάνναρος, Παναγιώτης Μαγδανής και Λευτέρης Κόνσολας, πήραν την πρώτη θέση στον τελικό και μαζί το χρυσό μετάλλιο.
Το ελληνικό πλήρωμα βρισκόταν πίσω από τους Γερμανούς μέχρι τα μισά της κούρσας, αλλά στη συνέχεια τους προσπέρασε και τερμάτισε μπροστά τους σε 6:03.44.


Μετάλλιο και για την Κατερίνα Νικολαΐδου, αλλά χρώματος αργυρού. Η Ελληνίδα ξεκίνησε άσχημα στον τελικό του σκιφ ελαφρών βαρών, αφού μετά τα πρώτα 500 μέτρα ήταν στην 4η θέση, αλλά σταδιακά ανέβαινε, για να φτάσει να είναι πρώτη ενώ απέμεναν 500 μέτρα ακόμα.
Ωστόσο, η Αυστριακή Μιχαέλα Τάουπε-Τρερ την προσπέρασε, αφήνοντάς την στη δεύτερη θέση.
Στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών, ο Νίκος Αφεντούλης κατετάγη τελικά στη 14η θέση, αφού στον αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 13-18 ήταν δεύτερος. Ο Έλληνας κωπηλάτης τερμάτισε πίσω από το Νεοζηλανδό σε χρόνο 7:07.50.
Η παρουσία των Ελλήνων αθλητών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Τσουνγκγιού ολοκληρώνεται το Σάββατο (09:33 ώρα Ελλάδος) με τη συμμετοχή των Παναγιώτη Μαγδανή και Σπύρου Γιάνναρου στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών.

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:45 Bayern Munchen - Chelsea Super Cup

Live streaming: Η συνέντευξη Τύπου του Φερνάντο Σάντος

Δεν υπάρχουν σχόλια: