29 Αυγ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μαραντόνα: "Ο Μέσι, ο Ντι Στέφανο κι εγώ"

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα φιλοξενήθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή "Hablemos de Fútbol" του ESPN και μίλησε για το ποδόσφαιρο και δη το αργεντίνικο ποδόσφαιρο.

Κληθείς να απαντήσει για το ποιους θεωρεί κορυφαίους στην ιστορία του ποδοσφαίρου, συμπεριέλαβε στους εκλεκτούς του τον εαυτό του, τον Μέσι και τον Ντι Στέφανο.
"Ο Μέσι είναι ένα φαινόμενο και δεν είμαι εγώ που το ανακαλύπτω. Δεν ξέρω εάν είναι ο κορυφαίος στην ιστορία αλλά θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι που στο πόντιουμ με τους καλύτερους της ιστορίας υπάρχουν τρεις Αργεντίνοι: Ντι Στέφανο, Μαραντόνα, Μέσι", παραδέχτηκε.
Στα αξιοσημείωτα της συνέντευξης η περιγραφή ενός εντυπωσιακού περιστατικού που συνέβη σε έναν αγώνα της Νάπολι με την Ουντινέζε το 1985, όταν ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Ζίκο μετά από ένα γκολ που είχε σημειώσει ο ίδιος με το χέρι.
"Εάν είσαι άνθρωπος τίμιος, τότε να παραδεχτείς στον διαιτητή πως σκόραρες με αντικανονικό τρόπο" του είχε πει ο Ζίκο, με τον Μαραντόνα να απαντά αφοπλιστικά, δίνοντας το χέρι του στον Βραζιλιάνο: "Χάρηκα, είμαι ο Ντιέγκο Αρμάντο ο ανέντιμος" και συμπλήρωσε: "Κανείς δεν σου χαρίζει τίποτα και αν μπορείς να έχεις ένα αβαντάζ, προσπάθησε να το αποκτήσεις".

Πηγή: Contra

Live Streaming.21:00 OGC Nice - Apollon Limassol

Live Streaming.20:00 APOEL Nicosia FC - SV Zulte Waregem,

Δεν υπάρχουν σχόλια: