17 Αυγ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στέφενς: Εχουμε προετοιμαστεί για να παλέψουμε για τον τίτλο

Ο Χουμπ Στέφενς τόνισε ξεκάθαρα πως στον ΠΑΟΚ έχουν προετοιμαστεί όλο αυτό το διάστημα για να παλέψουν για τον φετινό τίτλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφενς στη Nova:
Για την έναρξη του Πρωταθλήματος: «Έχουμε δουλέψει έξι εβδομάδες πάρα πολύ σκληρά περιμένοντας αυτή την έναρξη των υποχρεώσεων. Σίγουρα, περιμένουμε και τους διεθνείς ποδοσφαιριστές να γυρίσουν πίσω σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση για να αγωνιστούν το Σάββατο. Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινά το Πρωτάθλημα. Δεν δουλεύουμε για το τίποτα έξι εβδομάδες, πολύ περισσότερο ακόμη και τις τελευταίες μέρες έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά για να είμαστε έτοιμοι σε φυσική, σωματική κατάσταση εναντίον της Ξάνθης».
Για τον στόχο του ΠΑΟΚ στο Πρωτάθλημα: «Θα πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα, αυτά κρίνουν τελικά ποιος παίρνει τον τίτλο αλλά σίγουρα εμείς έχουμε προετοιμαστεί για να παλέψουμε για αυτόν τον τίτλο. Δεν είμαστε μόνοι μας είναι κι άλλες ομάδες οι οποίες έχουν αυτόν τον στόχο, που θα παλέψουν αλλά νομίζω ότι εμείς για τους φιλάθλους μας αλλά και για εμάς τους ίδιους θα πρέπει στο τέλος να είμαστε σε αυτή τη θέση, του διεκδικητή του τίτλου».
Για το παιχνίδι με την Ξάνθη: «Περιμένω να τα δώσουν όλα οι ποδοσφαιριστές μου να ξεκινάμε το παιχνίδι μας με μία καλή οργάνωση και να βάλουμε σίγουρα ένα γκολ παραπάνω από τον αντίπαλο».

Πηγή: Sport.gr

Live Streaming.18:45 Greece vs Serbia,EuroBasket U16

Live Streaming.19:15 Atromitos - Ergotelis,Live Streaming.Platanias - Veria FC

Live Streaming.21:30 PAOK Saloniki - Xanthi

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: