20 Αυγ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απ’ το στούντιο η περιγραφή του Σάλκε-ΠΑΟΚ! (ΕΔΕ?)

Στην Δημόσια Τηλεόραση θα μεταδώσουν αύριο live την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Σάλκε, αλλά αυτή την στιγμή κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με ασφάλεια, για το πώς θα καλυφθεί γενικώς (πέρα απ' το παιχνίδι) η βραδιά πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ απ' την Δημόσια Τηλεόραση.

Όπως δεν είναι σίγουρο το ποιος ή ποιοι θα κάνουν την περιγραφή. Θα είναι ο Ιωσήφ Νικολάου, ο Βασίλης Μπακόπουλος ή ο Στέφανος Δημητριάδης. Αυτοί οι τρείς είναι οι επικρατέστεροι τουλάχιστον με βάση τις πληροφορίες του sportdog. Πάντως το εντυπωσιακό και ταυτόχρονα πρωτόγνωρο για μετάδοση Τσάμπιονς Λιγκ (έστω και αν αναφερόμαστε στα πλέι-οφ) είναι πως δεν θα υπάρξει αποστολή.
Με την περιγραφή να γίνεται απ' το στούντιο, ενώ πιθανώς να μην βγει και εκπομπή παρά μόνο (μετά το Σάλκε-ΠΑΟΚ) η μαγνητοσκοπημένη μετάδοση του Φενέρμπαχτσέ-Άρσεναλ που θα δείξει live η Nova. Συν το ότι θα ετοιμαστούν (;) και τα highlights των υπόλοιπων αναμετρήσεων της βραδιάς.

Πηγη:sportdog.gr

Live Streaming.21:45 Olympique Lyon - Real Sociedad,Live Streaming.21:45 P.Ferreira - Zenit Petersburg,Live Streaming.21:45PSV - AC Milan,Live Streaming.21:45 Viktoria Plzen - Maribor

Δεν υπάρχουν σχόλια: