1 Αυγ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: «ΔΕΜΕΝΟΣ» ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΩΣ ΤΟ 2016.Αυτά λέει το συμβόλαιο του Τζιμπούρ

Αυτά λέει το συμβόλαιο του Τζιμπούρ
Από τη μία ο μάνατζερ του Τζιμπούρ διαφήμιζε τον παίκτη του ως ελεύθερο (έτσι ξεκίνησε και το θέμα με τον ΠΑΟΚ) και από την άλλη ο Ολυμπιακός έλεγε πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο, το οποίο όμως δεν το είχε δει κανείς! Τελικά, η «Ελευθεροτυπία» αποκαλύπτει σήμερα πως το συμβόλαιο του Γαλλοαλγερινού φορ με τους «ερυθρόλευκους» έχει κατατεθεί στην ΕΠΟ και παρουσιάζει τους όρους στη συμφωνία των δύο πλευρών.
Το δημοσίευμα αναφέρει καταρχήν πως ο «τρομοκράτης» έχει υπογράψει ως το 2016. Οι «καθαρές» ετήσιες αποδοχές του είναι 700.000 ευρώ, που μαζί με τα μπόνους (αν κατακτήσει το πρωτάθλημα και κάνει 25 συμμετοχές) φτάνουν το 1 εκατ. ευρώ.
Βάσει του προηγούμενου συμβολαίου του, ο Τζιμπούρ είχε πάγιες αποδοχές 600.000 ευρώ και άλλες 300.000 ευρώ ως μπόνους, ενώ προβλεπόταν ότι σε περίπτωση πώλησης του παίκτη, ο τελευταίος θα εισέπραττε το 15% του ποσού της μεταγραφής.
Στο νέο συμβόλαιο του 29χρονου επιθετικού δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης σε αντίθεση με την προηγούμενη συμφωνία των δύο πλευρών, όπου οριζόταν ως ρήτρα το ποσό των 6 εκατ. ευρώ. Επίσης στο νέο συμβόλαιο δεν υπάρχει όρος που να του απαγορεύει να μεταγραφεί σε άλλη ελληνική ομάδα.
Κι όλα αυτά την ώρα που ο Ολυμπιακός περιμένει πρόταση από τη Χαλ...

Πηγή: Goal

Live Streaming.21:30 Asteras Tripolis - FC Austria Wien 

Live Streaming.21:30 Xanthi - Standard de Liege

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΕΝ ΕΛΕΙ 31/7/2013.ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ(ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ)...ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ ΑΡΜΟΖΕΙ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΙΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΗΝ ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ ΕΛΟΥΣ...ΟΛΑΑΑΑΑ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: