15 Ιουλ 2013

ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ(ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ)ΑΠΕΣΥΡΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΤΙ?.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ?.ΤΟ ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ.O ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ..ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!!.ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΙΑ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ).ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟY SITE ΣOY ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ...ΕΙΜΑΙ ΛΑΚΩΝΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟ Lakoniapress!!!

Λάκωνας φίλαθλος κατά ΕΠΣ Λακωνίας

529735564
Ανακοίνωση σε σκληρή γλώσσα αναρτήθηκε σε blog με το όνομα Ευρώτα Έλους, με αφορμή όσα αναφέρει/ανακοινώνει εδώ η ΕΠΣ Λακωνίας. Παρά την ονομασία το blog δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα Ευρώτας Έλους (συνωνυμία είναι). «ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΦΩΝΗ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ,ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ», αναφέρει ... Read More »


Ευρώτας Έλους

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ...ΠΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ...Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ(ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ Κ.Λ.Π ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ε.ΠΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ).ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΔΗΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ <<ΘΑ>> ΧΑΡΙΖΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΝ Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΥ ΦΛΑΙ...ΜΑΛΛΟΝ ΕΛΕΙΠΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ.ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΜΕΣΑ...ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ 100% ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΖΑΝ ΚΙΟΛΑΣ...ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ!
Dimitris Michalakakos
Στην αρχή της ανάρτησης που δημοσιεύτηκε στο blog που χρησιμοποιεί την ονομασία "eurotas elous" υπάρχει το εξής κομμάτι: ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ,ΠΟΥ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ???
Δεν θέλει ιδιαίτερες γνώσεις για να καταλάβει κανείς ότι όταν πριν από κάποια ανάρτηση βάζουμε όνομα και άνω κάτω τελεία" σημαίνει πως η ανάρτηση αυτή προέρχεται από αυτό το πρόσωπο (στην προκειμένη περίπτωση σωματείο). Εάν κάτι τέτοιο δεν ισχύει το λάθος είναι καθαρά εκείνου που έκανε την ανάρτηση.
Καλό βράδυ

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ,ΠΟΥ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ???

Δεν υπάρχουν σχόλια: