26 Ιουλ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΗΡΕ ΚΛΕΪΖΑ, ΖΟΡΙΤΣ, ΜΠΙΕΛΙΤΣΑ.Τριπλή ανακοίνωση της Φενέρ, επιμένει για Καλάθη!

Τριπλή ανακοίνωση της Φενέρ, επιμένει για Καλάθη!  Οι πρώτες κινήσεις της... εποχής Ομπράντοβιτς στη Φενέρμπαχτσε είναι -και επίσημα- γεγονός. Η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση των Λίνας Κλέιζα, Λούκα Ζόριτς και Νεμάνια Μπιέλιτσα! Οι τρεις παίκτες θα περάσουν εντός των ημερών από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας (29/7) θα παρουσιαστούν επίσημα.
Ο Κλέιζα ήταν ελεύθερος ενώ οι άλλοι δύο αποτελούσαν διακαή πόθο του Ζοτς και τελικά βρέθηκε η λύση με την Μάλαγα και τη Λαμποράλ Κούτσα, με τους Τούρκους να «σπάνε» τα συμβόλαια των Ζόριτς και Μπιέλιτσα αντίστοιχα.
Από εκεί και πέρα οι άνθρωποι της Φενέρ συνεχίζουν να δουλεύουν πάνω στην υπόθεση του Νικ Καλάθη. Το μεγάλο πλεονέκτημά τους σε αυτή την προσπάθεια είναι η δεομένη επιθυμία του Καλάθη να δουλέψει και πάλι με τον Ομπράντοβιτς και ενδεχομένως αυτό να επηρεάσει την έκβαση της υπόθεσης.
Το θέμα βέβαια είναι πως η Φενέρ για μία ακόμα χρονιά μπαίνει στη νέα σεζόν πολύ δυνατή, καθώς το ρόστερ της όπως διαμορφώνεται είναι από τα πιο δυνατά στην Ευρωλίγκα. Βέβαια αυτό θα πρέπει να αποδειχθεί και στο παρκέ καθώς είναι ακόμα νωπές οι... μνήμες από την περυσινή αποτυχημένη χρονιά. 

Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: