25 Ιουλ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μαύρη επέτειος για τον Φέντερερ

Την τρίτη σερί ήττα του από παίκτη που δεν βρίσκεται στην πρώτη 50άδα της παγκόσμιας κατάταξης γνώρισε ο Ρότζερ Φέντερερ στο Γκστάαντ.

Ακριβώς δεκαπέντε χρόνια μετά το ντεμπούτο του στην ATP στο τουρνουά του Γκστάαντ, ο Ρότζερ Φέντερερ γνώρισε νέα ήττα-έκπληξη.
Αυτή τη φορά ήταν ο Γερμανός Νο55 στον κόσμο, Ντάνιελ Μπραντς που πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του, επικρατώντας με 6-3, 6-4 του πιο επιτυχημένου τενίστα στην ιστορία των Grand Slams στον 2ο γύρο του ελβετικού τουρνουά.
Στα τελευταία τρία τουρνουά που έχει αγωνιστεί ο Φέντερερ (Γουίμπλεντον, Αμβούργο, Γκστάαντ) έχει ηττηθεί από τρεις παίκτες, εκ των οποίων ουδείς βρίσκεται στην κορυφαία 50άδα της παγκόσμιας κατάταξης. Για την ακρίβεια τόσο ο Σέργκιι Στακχόφσκι, όσο και ο Φεντερίκο Ντελμπόνις βρίσκονται εκτός Top100.
Εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως η απόφαση του Φέντερερ να προσθέσει-εκτάκτως- δύο μικρά τουρνουά σε χωμάτινη επιφάνεια στο πρόγραμμα του, δεν ήταν σωστή.
Οπλισμένος με καινούργια ρακέτα πηγαίνει σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση στη Βόρεια Αμερική για τα απανωτά Masters σε σκληρή επιφάνεια και βέβαια το αμερικανικό όπεν. 

Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια: