19 Ιουλ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ψήφο εμπιστοσύνης στον Ιμπραΐμοβιτς

Ο Αντσελότι προτιμά τον Σουηδό επιθετικό από τον Λουίς Σουάρες


Ψήφο εμπιστοσύνης στον Ιμπραΐμοβιτς
Η Ρεάλ Μαδρίτης κινείται για την απόκτηση επιθετικού και, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δυο υποψήφιοι είναι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και ο Λουίς Σουάρες.
Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας AS, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι προτιμά τον Σουηδό επιθετικό γιατί πιστεύει πως τα χρήματα που ζητά η Λίβερπουλ για τον Λουίς Σουάρες είναι υπερβολικά και υπογραμμίζει πως ο Γκάρεθ Μπέιλ, που πέτυχε δυο γκολ περισσότερα από τον Ουρουγουανό επιθετικό, κοστίζει λιγότερα.
Η περίπτωση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς παρουσιάζει δυσκολίες παρόλο που ο Σουηδός επιθετικός είναι θετικός να συνεργαστεί ξανά με τον Αντσελότι ενώ με την μεταγραφή του Έντινσον Καβάνι δεν θα έχει πολύ χρόνο συμμετοχής στην Παρί Σεν Ζερμέν. 


Πηγή: AEK365
16:30.Greece vs. Norway-FIFA Beach SoccerLink 1


 


19:00 TSG Hoffenheim vs APOEL Nicosia FC.Live Streaming TV Watch live sports.Link 1

ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ(ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ)ΑΠΕΣΥΡΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΤΙ?.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ?.ΤΟ ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ.

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ,ΠΟΥ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ???

Δεν υπάρχουν σχόλια: