14 Ιουλ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ,ΠΟΥ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ???

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΝΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟ 32 ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ.ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011/12.ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ 415 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 32 ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΙΧΑΝ,ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ,Η ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ 2011/12 ΕΧΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ,ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ 2003.ΓΙΑ ΠΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΜΙΛΑΜΕ???.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΣΑΣ!!!.

ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΕΝΤΡΑ ΝΑ ΤΑ ΦΥΛΑΤΕ ΣΑΝ ΚΟΡΗ ΟΦΑΛΜΟΥ.ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΚΟ,ΣΕ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΕΦΑΓΑΝ 12 ΓΚΟΛ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ.

ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΩΝ ΣΑΣ ΑΠΟ ΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Π.Χ Η ΣΠΑΡΤΗ,Η ΤΟ ΓΥΘΕΙΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΤΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...ΠΟΣΑ ΓΚΟΛ ΘΑ ΦΑΕΙ?.

ΜΟΝΟ ΣΤΟ 5Χ5 ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ(και αυτο με δυσκολια).ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ 24 ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ...ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ 18 ΠΑΙΔΙΑ Η ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ!!! 

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ...ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ(?),ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΜΟΡΦΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ!!!.

ΣΤΟ ΜΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ?.ΣΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΦΕΤΟΣ,ΠΟΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ?. 

  1. Γεννηθεντες το 1997:149 μικροι.
  2. ==========  το  1998:134 μικροι.                                
  3. ==========  το 1999:132 μικροι.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ Η Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ...ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΦΩΝΗ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ,ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ... 

Τελευταίες Ανακοινώσεις

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΝΕΩΝ & ΠΑΙΔΩΝ, περιόδου 2013 - 2014, 10/7/2013 20:11περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: