23 Ιουλ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΤΟ... ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΝ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ Κυριακή 4 Αυγούστου με Λάτσιο!


Κυριακή 4 Αυγούστου με Λάτσιο!
Το βράδυ της Κυριακής 4 Αυγούστου, θα γίνει η πρόβα τζενεράλε του Παναθηναϊκού εν όψει της νέας περιόδου με αντίπαλο τη Λάτσιο στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας (στο πρώτο ματς των «πρασίνων» στην επιστροφή τους στο ιστορικό τους «σπίτι»). Το φιλικό ήταν στα... σκαριά εδώ και περίπου δέκα μέρες, καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονταν σε συζητήσεις για να διοργανώσουν το μεταξύ τους παιχνίδι που εκκρεμούσε από τη μεταγραφή του Σισέ το καλοκαίρι του 2011.
Αρχικά είχε πέσει στο τραπέζι ως υποψήφια ημερομηνία η 3η Αυγούστου, ωστόσο ο τεχνικός των «λατσιάλι» Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς ζήτησε να γίνει στις 4 Αυγούστου. Οι δύο ομάδες συμφώνησαν και το μεσημέρι της Τρίτης (23/7) η Λάτσιο ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα το ματς με τους «πράσινους», μαζί με τ' άλλα δύο παιχνίδια που θα δώσει μέσα στον Αύγουστο (τελευταίο στις 18/8 με την Κρίσταλ Πάλας στην Αγγλία).
Για τον Παναθηναϊκό το παιχνίδι με τη Λάτσιο δεν θα είναι το τελευταίο πριν την έναρξη της σεζόν, αφού στις 10 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει την Νόριτς στο «Κάροου Ρόαντ» σ' ένα ματς που θα αποτελέσει το τελικό τεστ και για τους δύο συλλόγους, πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων σε Ελλάδα και Αγγλία.

Πηγή: Goal

Live Streaming.21:00 PAOK Saloniki - OGC Nice

Δεν υπάρχουν σχόλια: