19 Ιουν 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μετά τον Χάινς ο Σπανούλης

Τα δύο μεγάλα στοιχήματα για τον Ολυμπιακό το φετινό καλοκαίρι είναι η ανανέωση των συμβολαίων του Βασίλη Σπανούλη και του Κάιλ Χάινς. Με τον αμερικανό έγινε μία πρώτη προσέγγιση και πλέον σειρά παίρνει ο V-Span.


Χάινς και Σπανούλης θεωρούνται τόσο από τον Μπαρτζώκα και τη διοίκηση του Ολυμπιακού, όσο και από τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, ως απαραίτητοι για τη νέα σεζόν.
Οι δύο παίκτες ήταν οι πολυτιμότεροι των ερυθρόλευκων τη φετινή περίοδο και φυσικά εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους στο Final 4, οδηγώντας τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρώπης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
Σε ό,τι αφορά τον Χάινς, ο Ολυμπιακός έκανε μία πρώτη προσέγγιση και κατέθεσε επίσημη πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου, τριπλασιάζοντας σχεδόν τις απολαβές του!
Ο Ολυμπιακός προσφέρει στον Χάινς νέο διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 800.000 δολάρια. Ο αμερικανός αναχώρησε για τις ΗΠΑ ώστε να κάνει διακοπές και θα σκεφτεί εκεί για το μέλλον του.
Ετσι, σε πρώτο πλάνο στον Ολυμπιακό μπαίνει πλέον το θέμα του Σπανούλη. Μία ασφαλώς δύσκολη περίπτωση, καθώς οι ερυθρόλευκοι πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον αποκτήσουν.
Ακόμη και στην Τουρκία, ο Σπανούλης θεωρείται ακριβός, καθώς φαίνεται πως ο Μίσκο Ραζνάνοβιτς κοστολογεί τον έλληνα άσο με 3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο!
Ο Ολυμπιακός φυσικά δεν είναι σε θέση να καταθέσει μία τόσο μεγάλη πρόταση. Μπορεί όμως να δώσει 2 εκατομμύρια το χρόνο ή ίσως και κάτι παραπάνω, με την πίστη πως και η πλευρά του παίκτη θα κάνει μία υποχώρηση.
Ο Σπανούλης για την ώρα, πάντως, δεν έχει φανερώσει τις προθέσεις του. Συγκεντρώνει προτάσεις, αλλά συζητήσεις δεν πρόκειται να αρχίσει με καμία ομάδα, αν πρώτα δεν καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους αδερφούς Αγγελόπουλους.


Πηγή: Sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: