9 Ιουν 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γκόμεθ και Λεβαντόφσκι οι εναλλακτικές της Τσέλσι

Πρώτος στόχος για την επίθεση της Τσέλσι παραμένει ο Έντινσον Καβάνι, αλλά υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις. Διαβάστε τι ισχύει στην κάθε περίπτωση και ποιο είναι το μέλλον των Φερνάντο Τόρες και Νταβίντ Λουίζ.

Η απόκτηση ενός επιθετικού κορυφής είναι ένας μία από τις βασικές επιθυμίες του Ζοζέ Μουρίνιο από τη μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι.
Πρώτος στόχος του Πορτογάλου παραμένει ο Έντινσον Καβάνι, αλλά η περίπτωσή του παρουσιάζει δυσκολίες σύμφωνα με τους "Times".
Αρχικά η Νάπολι ζητάει για τον Ουρουγουανό 63 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή όσα προβλέπει η ρήτρα του. Ο Μουρίνιο θα ήθελε να μην κάνει μεγάλα ανοίγματα φέτος η Τσέλσι λόγω και του Financail Fair Play και γι' αυτό θα προτιμούσε να δώσουν οι Λονδρέζοι λιγότερα χρήματα και κάποια έμψυχα ανταλλάγματα, κάτι που δε δέχεται ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.
Έτσι έχει και δύο εναλλακτικές λύσεις, σε περίπτωση που δε βρεθεί η χρυσή τομή με τους "παρτενοπέι". Ο λόγος για τους Μάριο Γκόμεθ και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός έχει ξεκαθαρίσει πως θα επιθυμεί να μετακομίσει στην Μπάγερν Μονάχου και είναι διατεθειμένος να απορρίψει κάθε άλλη πρόταση, αλλά ο Γερμανός θεωρείται εφικτός στόχος.
Στους Βαυαρούς φέτος βασικός έπαιζε ο Μάριο Μάντζουκιτς και αυτό έχει δυσαρεστήσει τον Γκόμεθ. Επιπλέον, ο 27χρονος αμείβεται με ένα ποσό της τάξης των 6 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως και θα ήθελε να αποχωρήσει αν υπήρχε ομάδα που θα του έδινε τα ίδια χρήματα, ενώ κανένα εμπόδιο σε αυτή τη μεταγραφή δε θα έβαζε η Μπάγερν.
Τέλος, να σημειωθεί πως το δημοσίευμα επιβεβαιώνει τις πληροφορίες της "Marca", η οποία πριν λίγες ημέρες ανέφερε πως ο Μουρίνιο σκέφτεται το ενδεχόμενο παραχώρησης των Φερνάντο Τόρες και Χουάν Μάτα. Για την ακρίβεια, οι "Times" αναφέρουν πως ο 50χρονος τεχνικός θέλει να δώσει τον πρώην επιθετικό της Λίβερπουλ προκειμένου να πάρει χρήματα για να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι. Η περίπτωση του Μάτα διαφέρει λίγο, αλλά η Τσέλσι είναι διατεθειμένη ν' ακούσει προτάσεις, ενώ ο Πορτογάλος δεν είναι αρνητικός και στο ενδεχόμενο πώλησης του Νταβίντ Λουίζ. Ωστόσο, κοστολογεί τον Βραζιλιάνο αμυντικά στα 35 εκατομμύρια λίρες.

Πηγή: Sport 24

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Νεανίδων βάζει τρίποντο στον Ευρώτα!.

Δεν υπάρχουν σχόλια: