30 Ιουν 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ::Τρινκιέρι: «Όταν λέει αρκετά ο Διαμαντίδης, τότε… αρκετά»

Τρινκιέρι: «Όταν λέει αρκετά ο Διαμαντίδης, τότε… αρκετά» | onsports.gr

Ο Αντρέα Τρινκιέρι για μια ακόμα φορά υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Δημήτρη Διαμαντίδη κι υποστήριξε πως σέβεται απόλυτα την απόφαση του αρχηγού του Παναθηναϊκού να μην αγωνίζεται στην Εθνική ομάδα.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ανδρών αναφέρει πως όταν ένας πρωταθλητής του μεγέθους του Δημήτρη Διαμαντίδη θέτει τα όρια και λέει «αρκετά», τότε δεν μπορεί κανείς να υποστηρίξει το αντίθετο και να τον πιέσει να αλλάξει απόφαση. Ο Αντρέα Τρινκιέρι για άλλη μια φορά αναφέρθηκε στο μεγαλείο του αρχηγού του Παναθηναϊκού και είπε χαρακτηριστικά «ποιος είμαι εγώ για να μεταπείσω τον Διαμαντίδη;».
Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε στην εφημερίδα «Novosti», από το Βελιγράδι όπου βρίσκεται για σεμινάριο προπονητικής, κι αναφέρθηκε στην προετοιμασία της Εθνικής για το φετινό Ευρωμπάσκετ, ενώ μίλησε και για τους Ευρωπαίους προπονητές, κυρίως τους Σέρβους.
«Ο Δημήτρης είναι 33 ετών κι άμα ένας τέτοιος πρωταθλητής λέει "αρκετά", τότε αρκετά. Όλοι τον τραβάνε απ' τη μπλούζα και του λένε πως πρέπει να αγωνιστεί, αλλά ποιος είμαι εγώ για να τον μεταπείσω; Από 14 ετών και για κάθε ημέρα έδωσε το 120% και μαζί με τον Σπανούλη και τον Ναβάρο είναι οι 3 καλύτεροι παίκτες της ηπείρου. Είναι πολύτιμος επειδή έπειτα μία χαμένη επίθεση σκέφτεται την επόμενη. Δε μένει στο προηγούμενο λάθος», είπε χαρακτηριστικά για τον Διαμαντίδη ο Τρινκιέρι, ενώ για το επερχόμενο Ευρωμπάσκετ ανέφερε:
«Η Σερβία, η Ελλάδα κι η Λιθουανία πάντα αισθάνονται πίεση. Πρόκειται για μπασκετικές χώρες. Το φετινό Eurobasket θα είναι πολύ παράξενο. Θα απουσιάσουν πολλοί παίκτες. Για εμένα την καλύτερη ομάδα την έχει η Γαλλία. Φοβερή ομάδα. Κι η Τουρκία είναι εξαιρετική. Η Ελλάδα δε θα έχει 2 σημαντικούς παίκτες, η Σερβία δε θα έχει 5-6... Είναι σίγουρος πως η νικήτρια ομάδα δε θα κατακτήσει το τρόπαιο αήττητη».
Τέλος, για τους προπονητές σχολίασε: «Οι Σέρβοι προπονητές είναι οι κορυφαίοι στο είδος τους κι η καλύτερη "σχολή". Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ένας και μοναδικός και δε θα υπάρξει νέος Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Οι Ομπράντοβιτς, Ίβκοβιτς και Βουγιόσεβιτς θα είναι οι καλύτεροι για τα επόμενα 300 χρόνια. Δεν έχω φτάσει σ' αυτό το επίπεδο ακόμα».

Πηγή: OnSports

Live Streaming.01:00 Brazil vs Spain - Final Fifa Confederations Cup 1/7/2013.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Live Streaming TV Watct live sports

Δεν υπάρχουν σχόλια: