8 Μαΐ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η Βουλιαγμένη την… έσπασε στον Ολυμπιακό!

Η Βουλιαγμένη την… έσπασε στον Ολυμπιακό!Η Βουλιαγμένη κατάφερε να σπάσει το πλεονέκτημα έδρας του Ολυμπιακού και να τον αναγκάσει στην πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, στο πρώτο ματς των τελικών της Α1 πόλο των ανδρών.

Παρότι πέτυχε μόλις ένα γκολ στο β’ μέρος του πρώτου τελικού της Α1 πόλο των ανδρών, η Βουλιαγμένη επικράτησε του Ολυμπιακού με 7-5.
Οι «μπέμπηδες» κατάφεραν να σπάσουν στον Πειραιά το πλεονέκτημα έδρας των «ερυθρολεύκων» και μαζί το αήττητο που είχαν τη φετινή σεζόν στις εγχώριες διοργανώσεις.
Κορυφαίος για τον ΝΟΒ ο Άλεξ Γούνας με τρία γκολ.
Το Σάββατο 11 Μαΐου (18:30) ο δεύτερος τελικός, στον Λαιμό.
Το ματς
Η Βουλιαγμένη ξεκίνησε δυνατά στο ματς. Με τον Κώστα Τσαλκάνη να πρωταγωνιστεί στο τέρμα των «μπέμπηδων», αλλά και την άμυνά τους να αποτρέπει τους γηπεδούχους από το να σκοράρουν (0/3 στον π.π.), οι παίκτες του Τεό Λοράντου κατάφεραν να προηγηθούν στο πρώτο οκτάλεπτο με 3-0.
Παρόμοιο το σκηνικό και στην δεύτερη περίοδο με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται τον παίκτη παραπάνω στην επίθεση, να αποδίδουν καλά στην άμυνα και με τον τερματοφύλακά τους να κατεβάζει ρολά να φτάνουν στο ημίχρονο με προβάδισμα πέντε τερμάτων (1-6).
Η ολιγόλεπτη διακοπή έδωσε την ευκαιρία στους «ερυθρόλευκους» να ανασυνταχθούν. Βελτίωσαν την αμυντική τους λειτουργία κρατώντας μάλιστα τους «μπέμπηδες» στο «0», ενώ με τα γκολ των Μάλιαρακ και Μουρίκη, μείωσαν σε 3-6.
Η αντεπίθεση του Ολυμπιακού συνεχίστηκε με πρωταγωνιστή τον Μάλιρακ. Με δύο ακόμα τέρματα του Ισπανού οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου μείωσαν στο γκολ (5-6), πέντε λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης. Όμως η γρήγορη απάντηση του Μυλωνάκη έδωσε ανάσες στον ΝΟΒ ο οποίος κατάφερε να διατηρήσει μέχρι τέλους το υπέρ του 7-5.
Τα οκτάλεπτα: 0-3, 1-3, 2-0, 2-1
Ολυμπιακός (Βλάχος): Δελακάς 1, Μάλιαρακ 3, Μουρίκης 1,
Βουλιαγμένη (Λοράντος): Βλαχόπουλος 2, Τίγκας 1, Γούνας 3, Μυλωνάκης 1


Πηγή: Σπορ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια: