26 Μαΐ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πανόπουλος: Ουγκάντα είμαστε;

Ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, καλεί τους αρμόδιους φορείς να αναλάβει τις ευθύνες της και υπογραμμίζει πως δεν είναι φυσιολογικό να παίρνουν αδειοδότηση ομάδες που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις.

Ο κ. Πανόπουλος υπογράμμισε με δηλώσεις του στην εφημερίδα Real News πως όσες ομάδες δεν είναι συνεπείς, δεν πρέπει να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα:
«Σύλλογοι που δεν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους δεν γίνεται να αποφεύγουν τις συνέπειες του νόμου. Εμείς, ως Skoda Ξάνθη, κάθε χρόνο κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να είμαστε πάντοτε συνεπείς και τυπικοί, στο δε πλαίσιο αυτό, συχνά δεν προχωράμε σε φανταχτερές μεταγραφές για να μην εκτεθούμε αργότερα σε όσα αναλαμβάνουμε. Ξέρετε, κάποτε πρέπει να αρχίσουν να εφαρμόζονται οι νόμοι στη χώρα μας και να ισχύουν για όλους ανεξαιρέτως. Και κάτι ακόμα.

Οι ομάδες που για τους Χ - Ψ λόγους δεν παίρνουν άδεια να παίξουν στην Ευρώπη, δεν είναι δυνατόν, δεν πρέπει να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα, έστω και με περιορισμούς. Τι κάνουν, δηλαδή, κοροϊδεύουν τον κόσμο; Ουγκάντα είμαστε; Αυτό δεν είναι σωστό ούτε στην Ευρώπη ούτε στην Ελλάδα και αποτελεί πάγια άποψή μου. Οτιδήποτε άλλο είναι γελοίο. Όσο για το αν είμαστε εμείς έτοιμοι να αγωνιστούμε στην Ευρώπη, θα πω απλά ότι οπωσδήποτε είναι κολακευτικό να εκπροσωπείς τα ελληνικά χρώματα στο εξωτερικό», είπε χαρακτηριστικά. 


Πηγή: Sport.gr

Live Streaming.18:15 PAOK Saloniki - Asteras Tripolis

 Live Streaming.20:30 Atromitos - PAS Giannina

Δεν υπάρχουν σχόλια: