22 Μαΐ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΜΑΚΗ.«Η ΑΕΚ θα πρέπει να είναι υποχρεωμένη στον Ψωμιάδη»


«Η ΑΕΚ θα πρέπει να είναι υποχρεωμένη στον Ψωμιάδη»

Ο Μάκης Ψωμιάδης κέρδισε κι άλλο χρόνο στην υπόθεση με την ΑΕΚ κι ενώ στην Ένωση αισιοδοξούν πως θα δοθεί τέλος, ένας εκ των συνηγόρων του «Big Mac», ο Χρήστος Στάθης τόνισε πως οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να είναι υποχρεωμένοι στον πελάτη του!
«Ο κύριος Ψωμιάδης έχει συνθλιβεί με αυτό που περνά η ΑΕΚ. Μπορώ να σας πω, ότι δεν αισθάνεται καθόλου υπεύθυνος γι' αυτό που συμβαίνει. Όπως θα αποδειχθεί στη δίκη με έγγραφα που θα βγουν, όσο και αν αυτό ακούγεται προκλητικό, η ΑΕΚ θα πρέπει να είναι υποχρεωμένη στον Ψωμιάδη», δήλωσε χαρακτηριστικά!
Την ίδια ώρα, ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χάρης Οικονομόπουλος έλεγε: «Μετά από οκτώ αναβολές και μια τεράστια καθυστέρηση τόσων ετών, σήμερα υπήρξε διακοπή για την επόμενη εβδομάδα. Σας διαβεβαιώνω, πως η ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Ντέμης Νικολαϊδης και εγώ που έχουμε ξεκινήσει αυτή τη διαδικασία εδώ και δέκα χρόνια θα τη φτάσουμε μέχρι το τέλος. Δυστυχώς, η κατάληξη αυτής της υπόθεσης συμπίπτει χρονικά με τη διάλυση αυτού του ιστορικού συλλόγου.
Η εγχείρηση πιθανότατα θα έχει πετύχει, αλλά ο ασθενής θα έχει πεθάνει. Ωστόσο, είναι ζήτημα ηθικής τάξεως να υπάρξει δίκη, γι' αυτούς που κάποτε εμπιστεύτηκαν αυτή την ομάδα να τη διοικήσουν ο Ψωμιάδης. Είναι υπόθεση αξιοπρέπειας, υπόθεση του κοινού συμφέροντος. Τα χρήματα όταν θα εισπραχθούν το μόνο που μπορούν να κάνουν θα καλύψουν τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ προς το δημόσιο. Κρατώντας την αξιοπρέπεια των προσφύγων που δημιούργησαν αυτή την ομάδα». 

Πηγή: Goal

Live Streaming.18:15 PAS Giannina - Atromitos

Live Streaming.20:30 Asteras Tripolis - PAOK Saloniki

Δεν υπάρχουν σχόλια: