15 Μαΐ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ιμπραΐμοβιτς: «Δεν φεύγω από την Παρί»

Ιμπραΐμοβιτς: «Δεν φεύγω από την Παρί» | onsports.gr

Τέλος στα σενάρια αποχώρησής του από την Παρί Σεν Ζερμέν έβαλε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του γαλλικού συλλόγου.
Το κύριο θέμα συζήτησης το τελευταίο διάστημα στο Παρίσι ήταν το αν θα παραμείνει τελικά στην ομάδα ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Τα σενάρια τον ήθελαν να αποχωρεί καθώς δεν έβλεπε προοπτικές για την καριέρα του στην Παρί, όμως, οι δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Σουηδός σταρ δείχνουν το αντίθετο.
«Θεωρώ τον εαυτό μου αναπόσπαστο μέρος ενός πρότζεκτ, το οποίο βρίσκεται σε εφαρμογή από το περασμένο καλοκαίρι και έχει ως στόχο τη συνεχή εξέλιξη και πρόοδο της Παρί. Το μέλλον μάς ανήκει και είμαι βέβαιος πως θα μπορέσουμε να γίνουμε κραταιή δύναμη στη Γαλλία, αλλά και ένας από τους ισχυρότερους συλλόγους της Ευρώπης. Στόχος μας είναι να καθιερωθούμε στη συνείδηση του κόσμου ως μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ηπείρου», είπε ο Ιμπραΐμοβιτς ο οποίος πρόσθεσε:
«Το συμβόλαιό μου με την Παρί Σεν Ζερμέν λήγει σε δύο χρόνια. Συνεπώς δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω. Ούτε και είναι στο μυαλό μου μια πιθανή αποχώρηση. Θέλω να συνεχίσω εδώ και να κερδίσω τίτλους, απολαμβάνοντας το ποδόσφαιρο στο Παρίσι, όπως κάνω σήμερα. Οι φήμες που κυκλοφορούν δεν με απασχολούν, ούτε και μπορώ να κάνω κάτι για να σταματήσουν». 

Πηγή: OnSports

Live Streaming.17:00  PAS Giannina - Asteras Tripolis

Live Streaming.19:15 Atromitos - PAOK Saloniki

Δεν υπάρχουν σχόλια: