17 Μαΐ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΟΚ: Επιστροφή στο 4-4-2

Στο γνωστό 4-4-2 θα επιστρέψει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα στο Περιστέρι όπου προτιμήθηκε το 4-2-3-1 και το 4-1-4-1


Ο Γιώργος Γεωργιάδης προσπάθησε να αλλάξει κάποια πράγματα στο αγωνιστικό πρόσωπο του ΠΑΟΚ, αλλά η εικόνα της ομάδας του στην πρεμιέρα των πλέι οφ με τον Ατρόμητο δεν ήταν καλή.
Το αντίθετο μάλιστα, αφού οι παίκτες αδυνατούσαν να βρουν τη θέση τους μέσα στο γήπεδο με αποτέλεσμα να μπερδεύονται και να συζητούν κατά την διάρκεια του αγώνα που θα πρέπει  να αγωνίζεται ο καθένας.
Ως εκ τούτου, ο Γεωργιάδης έδειξε στην προπόνηση της Παρασκευής (17/5) πως θα επαναφέρει το 4-4-2, που χρησιμοποίησε ο ΠΑΟΚ καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν (με ελάχιστες εξαιρέσεις) με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έδειξε παράλληλα διάθεση να αλλάξει και πρόσωπα στο αρχικό σχήμα στο καθοριστικό παιχνίδι της Κυριακής (19/5) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα.
Σύμφωνα με όσα έδειξε κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ιτάνζ, με τον Κατσουράνη να επιστρέφει στην άμυνα και να αγωνίζεται δίπλα στον Σίντελφέλντ. Αραούχο Έτο (δεξιά) και Άλβες Λίνο (αριστερά) θα αγωνιστούν στις πτέρυγες της άμυνας. Θέση διεκδικούν πάντως τόσο ο Γλύκος, όσο και ο Αποστολόπουλος.
Κάτσε και Λάζαρ επιστρέφουν στο χώρο του κέντρου και για ένα ακόμη παιχνίδι θα είναι αυτοί που θα οργανώσουν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, ο Λίαμ Λόρενς θα μεταφερθεί στη δεξιά πλευρά του κέντρου, ενώ ο Σέκου Ολίσε θα επανεμφανιστεί στην ενδεκάδα αντί του Καμαρά.
Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Στέφανος Αθανασιάδης θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο του ΠΑΟΚ, με τον Βούκιτς επίσης να έχει ελπίδες, αλλά τους δύο πρώτους να έχουν σαφέστατο προβάδισμα. 

Πηγή: Sport.gr


Live Streaming.22:30 Real Madrid vs Atletico Madrid

Δεν υπάρχουν σχόλια: