24 Απρ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣTΙΣΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ Γκέτσε 90 εκατομμυρίων!


Γκέτσε 90 εκατομμυρίων!Το πόσο των 90 εκατομμυρίων ευρώ θα αγγίξει συνολικά η μεταγραφή του Μάριο Γκέτσε στην Μπάγερν, σύμφωνα με την «Bild». Οι «Βαυαροί» όχι μόνο πλήρωσαν την μεγάλη ρήτρα του 20χρονου Γερμανού αλλά πρόκειται να τον κάνουν έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της ομάδας.
Η ρήτρα του Γκέτσε στην Ντόρτμουντ ήταν 37 εκατομμύρια ευρώ και ο νεαρός μέσος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2014. Κάθε χρόνο ο Γκέτσε υπολογίζεται πως θα λαμβάνει 10 με 12,5 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή συνολικά ο μισθός μέσα στην τετραετία θα αγγίξει τα 50 εκατομμύρια ευρώ. Σε αυτό το πόσο λοιπόν, αν προστεθούν τα 37 εκατομμύρια της ρήτρας, καταλήγουμε στα 90 εκατομμύρια ευρώ.
Παράλληλα, ο τεχνικός διευθυντής της Μπάγερν, Ματίας Σάμερ, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι ο Γκέτσε για χάρη των Βαυαρών απέρριψε ένα απίστευτο αριθμό προτάσεων αφήνοντας να εννοηθεί ότι άλλες ομάδες έδιναν στον 20χρονο περισσότερα χρήματα. «Πρέπει να ξέρετε ότι ο Γκέτσε είχε ένα απίστευτο αριθμό προτάσεων από άλλες ομάδες και οι προσφορές τους ήταν τρελές», δήλωσε ο Σάμερ στην γερμανική τηλεόραση. 

Πηγή: Goal

ΠΡΟΣΟΧΗ:ΠΑΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ???.ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ???.ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: