13 Απρ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός-ΑΕΚ… δεν βαρεθήκαμε!

Ολυμπιακός-ΑΕΚ… δεν βαρεθήκαμε!Οι δύο καλύτερες ομάδες του γυναικείου βόλεϊ φέτος, Ολυμπιακός και ΑΕΚ, θα αναμετρηθούν για έβδομη φορά με φόντο το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδος.

Τα ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ τη φετινή περίοδο δεν τα χορταίνουμε! Μόλις πριν λίγες ημέρες οι «ερυθρόλευκες» πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος κάνοντας επική ανατροπή στην σειρά των τελικών κόντρα στην Ένωση. Τώρα οι «κιτρινόμαυρες» θέλουν να πάρουν εκδίκηση και θέλουν να πάρουν το Κύπελλο Ελλάδος.
Η αρχή του σίριαλ Ολυμπιακός-ΑΕΚ έγινε στην Ελασσόνα, όπου η Ένωση επικράτησε με 3-1 για το Σούπερ Καπ και πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο.
Ακολούθησαν οι τελικοί του πρωταθλήματος, όπου η ΑΕΚ ξεκίνησε με το αβαντάζ των δύο νικών από την κανονική περίοδο, ωστόσο ο Ολυμπιακός με μία φοβερή ανατροπή πέτυχε τρεις σερί νίκες (οι δύο εκτός έδρας) και πανηγύρισε μόλις την περασμένη Δευτέρα τον πρώτο του τίτλο στην Α1 Γυναικών.
Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες (17.00, Novasports 4) στον τελικό του Κυπέλλου που είναι και το τελευταίο τους φετινό ραντεβού. Πρόκειται για το ζευγάρι που είχε αγωνιστεί και στον τελικό της περιόδου 2010-2011 στη Σάμο, όταν μετά από ένα δραματικό παιχνίδι ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-2, πανηγυρίζοντας τότε τον πρώτο του τίτλο ως τμήμα. 


Πηγή: Σπορ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια: