6 Απρ 2013

«Πάντα θαύμαζα τον ΠΑΟ»

«Πάντα θαύμαζα τον ΠΑΟ»Στο κλειστό του ΟΑΚΑ βρέθηκε ο Ντάνι Έιντζ, για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο πρόεδρος των Μπόστον Σέλτικς μίλησε στην «Πράσινη» και παραδέχθηκε ότι θαυμάζει τον τρόπο με τον οποίο συνηθίζει να αγωνίζονται οι πράσινοι αλλά και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί τους.  
Αρχικά, ο Ειντζ ρωτήθηκε για τους παίκτες της ομάδας του Παναθηναϊκού και ποιον από αυτούς θα μπορούσε να φανταστεί με τη φανέλα των Σέλτικς…
«Θα έπαιρνα οποιονδήποτε παίκτη από τον Παναθηναϊκό αλλά στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ υπήρχαν παίκτες οι οποίοι στο παρελθόν έχουν παίξει για τους Σέλτικς, όπως ο Μάρκους Μπανκς, ο Στέφαν Λάσμε και ο Νέναντ Κρστιτς από την ΤΣΣΚΑ. Έτσι ήρθα εδώ για να δω όλους τους παίκτες που τα πηγαίνουν πολύ καλά με τις ομάδες τους», είπε.
Τέλος αναφέρθηκε στο σήμα του Παναθηναϊκού το οποίο αποτελεί και το κοινό στοιχείο του με την ομάδα της Βοστόνης.
«Γνωρίζω ότι έχουμε αυτό το κοινό στοιχείο… Έχω δει τον Παναθηναϊκό να παίζει αρκετά όλα αυτά τα χρόνια κατακτώντας πολλούς τίτλους. Τον έχω δει πολλές φορές στην τηλεόραση. Πάντα θαύμαζα τον τρόπο με τον οποίο έπαιζε και έχω μεγάλη εξοικείωση με τους παίκτες του. Είναι πολύ διασκεδαστικό να βρίσκεσαι στο ΟΑΚΑ, υπάρχει μεγάλη ένταση και ενθουσιασμός στο γήπεδο κάτι το οποίο βοηθάει την ομάδα», κατέληξε. 


Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.19:30 Atromitos Athens vs Aris Thessaloniki 

Δεν υπάρχουν σχόλια: