23 Απρ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τρία χρόνια από το έγκλημα του Καστελόριζου!

Το ημερολόγιο έδειχνε 23 Απριλίου 2010 όταν ξεκινούσε ο «γολγοθάς» της Ελλάδας -  Αναπάντητα ερωτήματα και «σκιές» για το ρόλο του Γ. Παπανδρέου
Ήταν 23 Απριλίου του 2010 όταν ο τότε πρωθυπουργός κ. Γιώργος Α. Παπανδρέου όντας σε  «εντεταλμένη υπηρεσία» για τη σωτηρία(;) της Ελλάδος, παρέδιδε τη χώρα στην αγκαλιά του ΔΝΤ.
Με φόντο το πανέμορφο ακριτικό νησί και τις βαρκούλες να αρμενίζουν στα νερά του Αιγαίου, ο τότε πρωθυπουργός ανακοίνωνε το αίτημα για την υπαγωγή της χώρας μας στο Μηχανισμό Στήριξης.
«Είναι ανάγκη, ανάγκη εθνική και επιτακτική, να ζητήσουμε επισήμως από τους εταίρους μας την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης, που από κοινού δημιουργήσαμε στην Ε.Ε.», ανέφερε στο διάγγελμά του ο «πρωθυπουργός της τρόικας».
Αν οι Έλληνες γνώριζαν εκείνη την ημέρα τι ακριβώς σήμαινε η ένταξή μας στο Μηχανισμό Στήριξης και τι θα επακολουθούσε, τότε είναι βέβαιο πως ο κ. Παπανδρέου δεν θα γυρνούσε ποτέ στην Αθήνα. Αν ο ψαράς που φαίνεται στο video γνώριζε τι έλεγε ο τότε πρωθυπουργός είναι δεδομένο πως δεν θα ψάρευε αμέριμνος, αλλά ενδεχομένως να πετούσε τον κ. Παπανδρέου στη θάλασσα για να αποτρέψει το «έγκλημα».
Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μώραλης: Θα γίνει το μπαράζ ΠΑΟ-Ξάνθη


Live Streaming.21:45 Bayern Munchen vs FC Barcelona Champions League.Ο πρωτος μεγαλος ημιτελικος απο ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: