21 Απρ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Έχουμε ακόμα ελπίδες για τη σωτηρία»

Ο Παύλος Μητρόπουλος μίλησε για το κίνητρο της ΑΕΚ στο Περιστέρι, καθώς η Ένωση έχει ακόμα ελπίδες για την παραμονή της στη Super League.

Διαβάστε όσα είπε ο Παύλος Μητρόπουλος στη κάμερα της Nova:
Ο Μητρόπουλος θέλησε απ' την πρώτη στιγμή να δώσει το σύνθημα εν όψει του αγώνα που θα κρίνει αν η Ένωση θα συνεχίζει να ελπίζει για παραμονή της στην κατηγορία:
Πάνω απ' όλα ως επαγγελματίες είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στην ομάδα να κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε. Το γεγονός ότι ακόμα έχουμε ελπίδες, μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο. Μπορεί να είμαστε απογοητευμένοι όλοι απ' τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας, μπορεί να αισθανόμαστε κάπως περίεργα, αφού αυτό δε συμβαίνει σε οποιαδήποτε ομάδα αλλά στην ΑΕΚ,είναι όμως υποχρέωσή μας να νικήσουμε γιατί έχουμε ακόμα ελπίδες για τη σωτηρία.
Είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε τη νίκη που πιστεύω ότι μπορεί να μας κρατήσει στην κατηγορία. Αν κερδίσουμε την έφεση θα είναι σίγουρο ότι θα παραμείνουμε. Τώρα το μυαλό μας είναι στο αυριανό παιχνίδι και πως θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς.
Σε ότι αφορά στο σημερινό παιχνίδι και στην κατάσταση που πρέπει να βρεθεί αυτός και οι συμπαίκτες του, ήταν ξεκάθαρος: Τώρα ο καθένας μας πρέπει να βγάλει την προσωπικότητά του σ' αυτό το ματς και τον χαρακτήρα του. Αυτά τα ματς είναι για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και πρέπει να δείξει ο καθένας μας τι πάθος και δυναμη έχουμε μέσα μας. 

Πηγή: Gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια: